Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
Това е УНИКАЛНО !!!! Ако ти си ги дресирал да правят това ,кандидатствай за книгата на Гинес .Караш ме да се смея. Добре че са били крадците ,та да ти ошушлят питите с мед до основи.Ама и ти имаш полза –изчистили са ти старите пити и са ти помогнали да живееш в заблуждение .Неведоми са пътищата божии. Леж на тая кълка и остави пчелите сами да се справят със черните пити .А пропо ,защо не споделиш този твой ''личен опит'' ,нека и ние да го научим ,да го приложим на практика и целия пчеларски свят на Синята планета ще ни свали шапка за тази иновация .Ще бъдем УНИКАЛНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЧЕЛОДРЕСИРОВАЧИ. Понякога ,понякога............знам ли? Вземи че се подготви ,пък вземи се малко в ръце .Жалко за титлата,там в полето ,под ник–а ти.За подготовката на другите не се кахъри .Всеки си носи трънния венец .
Ще бъда по-точен.
Питите бяха тъмни. На тях имаше участък с плесенясал прашец - виждаше се прехода от новоизградени килийки към оронени до основа килийки и накрая недооронени килийки с плесенясал прашец. Това на крайните пити в долния корпус.
На дъното имаше две шепи восъчни стърготини, точно под тези пити.
Убеди ме, че крадците ще дойдат да почистват негодния участък от питата, тогава може на теб да ти свалят шапка.

Питите си ги подменям редовно, затова писах че лятните ми пчели се излюпват от новопостроени пити и т.н.- да не повтарям предния сипост N11.
Прочети последните две изречения от цитата!