Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
Здравей адаш. Видях че си в темата и се надявах да пишеш (ценя мнението ти).

Първия отговор който ти идва на ум е стари пити после се замислих че колегата задава въпроса интилигентно и обобщено въобще не като начинаещ от тук следва че не може да не знае за килийките.И казва че е имал в 2 кошера а после не. Дали пак ги има и не може да ги види.
А за чистенето на килийките е от доцент Първулов но този доцент на зададен въпрос от мен чрез негов ученик дали може да се рой кошер с затворена прелка и ханеманова решетка и отворен вход над нея отговорил : Трябва да се експерементира.
Отговарям малко по–късно защото ходих да забия поредния пирон в моя Ноев ковчег под сайванта на пчелина .Колегата ,ама хич не е начинаещ .Затова използвах определението ''ребус''' .За 30 дена дребосъците не могат да изчезнат яко дим. Ако ги е имало ,пак ще ги има м/у множеството .Няма да ставам опонент на доцент Първулов .Все пак той е титулуваната личност и научен капацитет .А аз –един хоби –пчелар .Но аз приемам от книгите това което мога да приложа.Практическото осъществяване затвърждава теоретичната обосновка.Предполагам затова е отговорил така .