Ей пропаднала работа с тая програма и с тоя фонд земеделие sadsmile;. Миналия понеделник отивам във фонда и понеже ще съм пълномощник на жена ми при подаването на документите взимам два комплекта да си ги попълним в къщи на спокойствие. Отивам вчера да подавам документите гледам стайте на фонда празни , оказва че междувременно фонда се е преместил на друг адрес, намирам го аз и вътре заварвам пълен хаос. Едни местят някакви бюра, други оправят едно ел. табло трети монтират климатици, а четвърти на коляно попълват документите по пчеларската програма :D . Стоя аз и се чудя какво да правя и по едно време идва една служителка и пита има ли някой с готови документи, викам "Аз". Почна тя да ми ги преглежда и се оказва че съм със стари заявления sadsmile; (на една от страниците било пропуснато да се сложи едно квадратче и едно Да и след това пуснали нови вече коригирани). Питам служителката как са ми останалите документи, тя ги прегледа и ми казва че другото ми е ОК. Взимам новите заявления и газ на село да ги попълни жена ми. Около 15 часа пак цъфвам във фонда,( положението се е по успокоило, останали са само майсторите с климатиците) обаче попадам на друг служител на фонда. Той започва да ми преглежда наново документите и оп пак фал next_mad; - не сме преснимали абсолютно всички страници на ветеринарния дневник (кориците и празните страници). Питам го защо сутринта колежката му не ми е казала че трябва да снимаме и тях, той само гърчи рамена и мрънка нещо под носа си и почва да ме успокоява че няма защо да бързаме, програмата току що е стартирала, ресурс има и когато ми е удобно след ден, два да заповядам пак.
Прибирам се вкъщи оправяме всичко с жената обаче чета снощи тука че програмата спряла . Днес сутринта към девет часа намирам някакъв телефон на фонда във Видин и звъня да питам вярно ли е спряла програмата. Някаква служителка ми казва че няма такова нещо, но все пак да съм се обадил след половин час да провери. Обаждам се след половин час и се оказва че наистина приема е спрян, но служителката започва да ме успокоява че това е временно и щели пак да я пуснат да не се отчайвам и т.н.(демек не губи кураж до другия тираж) :D .
Сега като се замисля май ще е по добре да инвестираме някой лев за шофьорски курс на жена ми или поне да си наемем детегледачка когато имаме работа с фонд земеделие???

п.п. миналата година носих на жената в родилното някакви документи да ги подписва, че пак ги бяха объркали нещо :D