Незнам за котката, дето говори Ачката за нея, но откакто един приятел се натрови единствен с гъби, си имам едно наум. Всички плюскали, но само той без мънинко да прегърне драката. Сега, като хапваме гъби, мязам на Мистър Бийн!
Незнам за котката, дето говори Ачката за нея, но откакто един приятел се натрови единствен с гъби, си имам едно наум. Всички плюскали, но само той без мънинко да прегърне драката. Сега, като хапваме гъби, мязам на Мистър Бийн!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Тянка, знам истински случай на ухапване от пепелянка в Стара планина, на майната си . Затова го споменах.
Айде наздраве! Няма как, има и изключения! Има отровни змии, има и удушвачи!
В момент на умиление, тъщата разказва спомени на зетя:
- А на младини бях една такава кльощава, с криви крака, абе… направо грозноватичка.
- Пу, пу! Да не са ти уроки, майко... много добре си се запазила!
Ето ТОВА е Бизнес…
Бащата:
- Синко, искам да се ожениш за момичето, което аз ти избера!
Синът:
- Не!
- Момичето е дъщерята на Бил Гейтс…
- Е, тогава добре.
Бащата отива при Бил Гейтс…
- Искам твоята дъщеря да се ожени за моя син!
Бил Гейтс:
- Не!
- Моят син е главния изпълнителен директор на Световната банка!
- Е тогава добре.
Бащата отива при президента на Световната банка…
- Уреди синът ми за позицията - главен изпълнителен директор на твоята банка.
Президентът на банката:
- НЕ!
- Той е зет на Бил Гейтс…
- Е, тогава добре!
Хей-момци хайде отлепяйте,че да не ви подкара бай ви Иванhttps://www.youtube.com/watch?v=ZV-3...Cf_WJk5TyrN4RQ Вчера-весела събота.Днес пияна неделя,а утре,утре е_ан понеделник
Показват как хората си гледат пчели, и хоп България топ дестинация за производство на мед! Народа не може да спи, защото пресмята мед и пари!
Днес ми се отвори приятна работа и поработих в/у белия и черния дроб.Спретнахме си разходка на "Кръстова Гора".Около 11ч приятна хладина и ярко слънце-направо рай.Изпълниха се дробовете с чист въздух,а по чеира безброй цъфнали глухарчета ..и веднага реших да се възползвам.Тъй де не само бялото дробче и душата да се кефят,а и черното да понамаже.Направи ми впечатление,че глухарчетата не са толкова горчиви,като равнинните и вместо 3 взех направо дневната доза,при това направо с цветовете....Изморени и изгладнели от оздравителните процедури около15ч.,вече в ниското на Бачковския манастир,върнахме дробовете в реалността.....
В момента има 13 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 13 гост (и))