Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 253 от 683 ПърваПърва ... 153203243251252253254255263303353 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 2,521 до 2,530 от общо 6828
    VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Ако са от сив восък е нормално!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Автор
    Регистриран
    20.06.2015
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Той така си действа! Появява се изневиделица и забива по някой въпрос! Ама, разбра ли, не разбра ли? И защо пита, никой не знае? А за роенето какво ще прави- още по-неясно остана!
    "Професоре" бат тянко ,Ако не се лъжа това е тема ВЪПРОСИ ОТ НАЧИНАЕЩИ И МЛАДИ ПЧЕЛАРИ. Това означава че тук могат да се задават всякакви "тъпи "въпроси от начинаещи пчелари като мен.На вас ако не ви харесва това просто не влизайте във тази тема.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от thegame999 Виж публикацията
    "Професоре" бат тянко ,Ако не се лъжа това е тема ВЪПРОСИ ОТ НАЧИНАЕЩИ И МЛАДИ ПЧЕЛАРИ. Това означава че тук могат да се задават всякакви "тъпи "въпроси от начинаещи пчелари като мен.На вас ако не ви харесва това просто не влизайте във тази тема.
    Ей thegame999, успокой малко топката. По твоята логика, като влезеш у някой публичен дом и речеш "На мен ми е сефте", следва да ти навирят краката всички дами без плащане. Така ли?
    Стотици пъти е повтаряно, че е нужно да се прочете малко тук, та чак тогава да се задават логичните въпроси, на които не намираш отговор.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Бат Тянко е от най големите пичове във форума според мен той не се заяжда а проявява едно специфично чувство за хумор.

Почетен Автор
    Регистриран
    18.03.2011
    Бихте ли ми дали някаква схема от кога до кога цъфтят растенията,и кога да слагам магазините ?
    Би трябвало да има някаква схема за цъфтежа, може би в някой от цветарските форуми ще знаят за такава - питай там. Но имай предвид, че ще е доста относителна - рапица ми е цъфтяла и след 25 арпил, тази година на 1 април. За магазините няма схема - трябва семейството да е развито за магазин, инак няма смисъл да се слага.

Цитат Първоначално публикувано от Йордан Димитров Виж публикацията
    .............
    Казваш, че има пчелин наблизо - има обработваеми площи, има гори, значи би трябвало да става, можеш да погледнеш със google earth, на какво разстояние, какви земи има около теб. Десетина кошера са добре, като за начало, по- малко от пет да не са. За кражбите - всички това питаме. За бизнес - честно казано сам ще трябва да си прецениш, да се говори може много, ала да се направи е малко по- друг яч.
    "Най-мързеливата система е най-печеливша." - Димитър Павлов

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Не смятам, че имаш право да пишеш така. Това, че си млад пчелар, дали ти дава право да задаваш "тъпи" въпроси? Необходимо е, първо да се попрочете, пък после питай! Ако се положат малко усилия, няма да е необходимо да се задават "тъпи" въпроси. НЕ се заяждам, просто................

Поздрави, и УСПЕХ. Пожелан чистосърдечно! Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Бихте ли ми дали някаква схема от кога до кога цъфтят растенията,и кога да слагам магазините ?
    Схемата, е на началната страница на настоящия сайт. Само трябва да я прочетеш- казва се Цъфтеж на медоносни растения. На втория въпрос ти беше отговорено. А със последвалия ти пост си нарушил три от правилата на форума. Лош пример за останалите бъдещи съфорумци. Поздрави! Давай по- спокойно!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Потребител
    Регистриран
    09.03.2015
    След като се отнеме майката след какво време кошера залага маточник?Преместих майката във вторник и мислех днес или утре да прегледам за маточници.Не знам дали е рано?

Автор
    Регистриран
    05.06.2015
    Пчеларски район
    Лом
    Събота привечер или неделя около обяд преглеждаш и разрушаваш всички запечатени маточници..
    Правиш това, ако имаш останали отворени и захранени.
    Това е мое мнение и не ангажирам никой с него. Така правя Аз и работи идеално при мен.

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Наско,кое те кара,да си мислиш,че ще направиш по-добър избор от пчелите,разрушавайки запечатаните маточници.По това време е възможно,произвеждането на майка ,при наличие на повече от два маточника в кошера,семейството да пусне рояк.Вероятноста е малка,но съществува.....

Страница 253 от 683 ПърваПърва ... 153203243251252253254255263303353 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 8 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 8 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •