Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 86

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    18.03.2015
    За мрежата и аз имах притеснения но така реших , не ми се гледа бодлива тел . Коловете даже съм им оставил няколко тестови да вида дали някой ще се реши да пипне 70 кила е единия и ни се такова таковата докато ги пренесем . Последната къща е точно от където съм снимал 20-30 метра колкото е и черния път , предполагам за това си писал за валежите . За криене трудна работа по-скоро ще мисля за някаква охрана или застраховка за мое успокоение , а и е населено все пак за да се стигне до там трябва да се мине през къщи и т.н. което доста ще ги затрудни . Далеч съм от мисълта , че нещо може да се предпази ако някой е решил да краде но предпазвам до колкото мога и гледам да ми е кеф , като ида там .

Заслужил Автор
    Регистриран
    03.09.2016
    Пчеларски район
    Стара Загора,Чирпан
    Цитат Първоначално публикувано от Cvetomir Виж публикацията
    За мрежата и аз имах притеснения но така реших , не ми се гледа бодлива тел . Коловете даже съм им оставил няколко тестови да вида дали някой ще се реши да пипне 70 кила е единия и ни се такова таковата докато ги пренесем . Последната къща е точно от където съм снимал 20-30 метра колкото е и черния път , предполагам за това си писал за валежите . За криене трудна работа по-скоро ще мисля за някаква охрана или застраховка за мое успокоение , а и е населено все пак за да се стигне до там трябва да се мине през къщи и т.н. което доста ще ги затрудни . Далеч съм от мисълта , че нещо може да се предпази ако някой е решил да краде но предпазвам до колкото мога и гледам да ми е кеф , като ида там .
    Колега на твое място бих се замислил по скоро за охраната на пчелина отколкото за медоносна растителност,вземиси 3-4 фалшиви камери(има ги за по 7-8лв.) и ги разположи по оградите,сложи и някаква тъбела със лепенка че обекта се охранява от сот,аз така направих в един мой имот където влизаха на няколко пъти крадци,оттогава никой не е влизал!

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •