Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 861

Преглед на хибрид режима

Автор
    Регистриран
    02.08.2014
    И после се чудете защо наричат САЩ, Империя на Злото

От 239 годишното си жалко съществуване, САМО 21 години тази държава не е участвала във военен конфликт (и в тази статистика не влизат въобще интригите и подлостите на ЦРУ) някъде по света. Най-дългия мирен период е бил от цели 6 години! Няма нито един президент, който да си е изкарал ''мирно'' мандата (Бог да ние на помощ с този, който идва!).

Това е империя хранеща се от кръв и насилие. Самото олицетворение на Злото.

Обръщам се специално към ''русофобите'': може ли да съпоставите картинката, описана в статията по-горе с подобна на СССР-Русия???
    Когато фактите говорят, празните приказки са излишни май... Не съм ''русофил'', ама като се поогледаме, само Русия има достатъчно голяма сабя, за да отсече главата на тази змия и да оттърве целия свят от изтребление.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Точно казано !

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от kubio Виж публикацията
    И после се чудете защо наричат САЩ, Империя на Злото

От 239 годишното си жалко съществуване, САМО 21 години тази държава не е участвала във военен конфликт (и в тази статистика не влизат въобще интригите и подлостите на ЦРУ) някъде по света. Най-дългия мирен период е бил от цели 6 години! Няма нито един президент, който да си е изкарал ''мирно'' мандата (Бог да ние на помощ с този, който идва!).

Това е империя хранеща се от кръв и насилие. Самото олицетворение на Злото.

Обръщам се специално към ''русофобите'': може ли да съпоставите картинката, описана в статията по-горе с подобна на СССР-Русия???
    Когато фактите говорят, празните приказки са излишни май... Не съм ''русофил'', ама като се поогледаме, само Русия има достатъчно голяма сабя, за да отсече главата на тази змия и да оттърве целия свят от изтребление.
    Ако можеш да ми дадеш пример за една държава, която е в зоната на влияние на САЩ или е техен съюзник и народа там да мизерува. Аз се сещам за Япония, Германия, Ю. Корея, Канада. После ми кажи една държава която е в зоната на влияние на Русия и хората да живеят много добре. Примерно Беларус, Чечня, С. Корея, България.

А за това колко и е дълга сабята на Русия само ще ти кажа, че Габон и Ботсвана изпревариха Русия по БВП на глава от населението. Това е официална статистика.
    http://www.faktor.bg/novini/svjat/69...n-produkt.html

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Точно казано. Безапелационно. Браво

Наблюдател
    Регистриран
    23.06.2014
    Пчеларски район
    Lom
    Цитат Първоначално публикувано от ves Виж публикацията
    Ако можеш да ми дадеш пример за една държава, която е в зоната на влияние на САЩ или е техен съюзник и народа там да мизерува. Аз се сещам за Япония, Германия, Ю. Корея, Канада. После ми кажи една държава която е в зоната на влияние на Русия и хората да живеят много добре. Примерно Беларус, Чечня, С. Корея, България.

А за това колко и е дълга сабята на Русия само ще ти кажа, че Габон и Ботсвана изпревариха Русия по БВП на глава от населението. Това е официална статистика.
    http://www.faktor.bg/novini/svjat/69...n-produkt.html
    Ми сещам се за Мексико най-близо .

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от andrian13 Виж публикацията
    Ми сещам се за Мексико най-близо .
    Какво за Мексико? Какво лошо са им сторили? Освен че изнасят заводи в Мексико, пълнят им курортите, милиони мексиканци са преминали през границата и работят нелегално в САЩ и пращат валута в родината си. Испанският е втори език в южните щати.

Наблюдател
    Регистриран
    23.06.2014
    Пчеларски район
    Lom
    Да а в Мексико е страшна мизерия, и нарко картелите владеят държавата, не са по добре от нито една държава в сферата на влияние на Русия.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от andrian13 Виж публикацията
    Да а в Мексико е страшна мизерия, и нарко картелите владеят държавата, не са по добре от нито една държава в сферата на влияние на Русия.
    И как точно САЩ е виновен на Мексико? Да са ги окупирали? Да са им наложили ембарго, да са им правили гладомор и да са избили милиони? Всъщност ти бил ли си в Мексико да я видиш тая мизерия и кой е виновен ако я има или просто така по филмите за Зоро.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    доколкото знам Тексас и Калифорния са анексирани от САЩ от Мексико

Наблюдател
    Регистриран
    23.06.2014
    Пчеларски район
    Lom
    Че Русия коя държава е окупирала ??? Мой приятели често ходят в Мексико.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •