Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 33

Преглед на хибрид режима

Потребител
    Регистриран
    20.03.2016
    Ако мога да те нарека колега от Ямболско. Единствено от Вас получих отговор за което Ви Благодаря.И това което разбрах ще го приложа.За напред ако ми разрешиш ще търся съвет от Вас.Имам желание за кореспонденция но в момента се уча и ми е трудно в бързото писане. ПОЗДРАВИ ОТ БАЛКАНА ПОЛЕТО И МОРЕТО.

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от jenia Виж публикацията
    Ако мога да те нарека колега от Ямболско. Единствено от Вас получих отговор за което Ви Благодаря.И това което разбрах ще го приложа.За напред ако ми разрешиш ще търся съвет от Вас.Имам желание за кореспонденция но в момента се уча и ми е трудно в бързото писане. ПОЗДРАВИ ОТ БАЛКАНА ПОЛЕТО И МОРЕТО.
    Да, Женя .Ние сме колеги ,кой с 1 , кой с 10 ,друг с 50–100 бр. Свързва ни обичта към това насекомо ,а хомо сапиенс няма да оцелее ако то изчезне. Другите колеги не са ви отговорили ,защото сега е усилно време ,работа много по подготовката на семействата за първа главна .Аз се ошетах набързо защото моите са мъничко и сега чакам 5–8 април .Винаги можеш да попиташ .И остави настрана официалностите .Колеги сме .На Вие се обръщам само към по–специални колеги ,''компетентни '' абсолютно във всичко .Поздрави и на теб ,от поречието на Тунджа и Бакаджиците .Успех !!!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Искам да благодаря на адаша Гогол за отговора му към Женя (днес се възползвах от него). Днес прегледах 16 семейства 6 от тях имаха същия проблем докато умувах по въпроса се сетих (че Гогол дава мнение различно от класическото Т.Т.Т.) и че бях задавал решение на този въпрос тук и други умни хора ме посъветваха да не правя както досега (досега отслабвах силните с пило към слабаците). Резултата ще го споделя след рапицата днес ходих до блоковете започнала е да цъфти (в самото начало е дано се затопли)

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Да, Женя .Ние сме колеги ,кой с 1 , кой с 10 ,друг с 50–100 бр. Свързва ни обичта към това насекомо ,а хомо сапиенс няма да оцелее ако то изчезне. Другите колеги не са ви отговорили ,защото сега е усилно време ,работа много по подготовката на семействата за първа главна .Аз се ошетах набързо защото моите са мъничко и сега чакам 5–8 април .Винаги можеш да попиташ .И остави настрана официалностите .Колеги сме .На Вие се обръщам само към по–специални колеги ,''компетентни '' абсолютно във всичко .Поздрави и на теб ,от поречието на Тунджа и Бакаджиците .Успех !!!
    Съгласен съм със земляка сега навлизаме в сезона вече. При нас рапицата взе да жълтее. Всеки да е малко свободен бяга на пчелина. Затова колегите не са писали. Можеш да разчиташ на всички нас тук! Кой с каквото може ще помага още повече, че си жена, а жените пчеларки са рядкост.
    Земляк ти какво чакаш април месец?

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
    .
    Земляк ти какво чакаш април месец?
    РАПИЦА , Земльо !!! Чакам я с нетърпение, че да напълнят 2 магазина с пчели +плодника и спокойно да си пия лимонадката и да гледам как опоскват кориандъра .А той е само на 150–200 м. След това слънчогледа ако даде–берекет версин /ако превалява ,може и да даде / Това е което чакам тази година основно.Ако детелината даде нещо ,ще е манна небесна .

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    И аз това предположих. И аз имам рапица до мен ама то колко е хубаво толкова и ядове можем да берем от нея

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •