Добре дошли в Българският форум за пчелари.

Вижте резултатите от анкетата: Съгласни ли сте с предложението в темата?

Гласували
62. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

54 87.10%
  • Не

5 8.06%
  • Пет пари не давам

1 1.61%
  • Авторът на темата е гъз - мразя го

2 3.23%
Резултати от 1 до 10 от общо 42

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Пропусна да споменеш и учителя му по фехтовка Огюстен Грисиер. И, че в последствие романа е забранен от Николай I, Дюма е обявен за персона нон грата. Що не казвате от къде ги вземате тез материали, та трябва човек да се рови за да се ограмотява?
    Специално ти няма нужда да се ограмотяваш а това го знаех от преди без Огюст Маке, а аз съм бил 18г. държавен хрантутник и съм чел доста само че сега в главата имам една каша от информация и си помагам с Google. Но това няма нищо общо с темата.
    А прочете ли че Дюма е бил хибрид е това не го знаех та и от Google има полза.

Автор
    Регистриран
    19.02.2016
    Пчеларски район
    Добруджа
    Гласувах " НЕ" :
    1. Енциклопедия звучи твърде превзето ,
    2. В повечето енциклопедии има записани куп " старини " , т.е. няма описани нови технологии , опити в развитие и т.н. ,
    3. Трудоемко .
    Предложението ми е да хвърлите око как този проблем е решен в геймърските среди . Да , знам че много ще кажат " тоя пък ? , това не е игра " , обаче там проблема е решен много отдавна . Идеята е на доброволен принцип - запален геймър ( пчелар ) по дадена игра ( отглеждане на пчели , майкопроизводство , подвижно пчеларство и т.н. ) решава да сподели с общността опита си , пишейки наръчник ,по даден проблем , на база опита си . Общноста ( и модераторите ) решава дали този наръчник ( guide/manual ) ще бъде определен за " важна тема " ( sticky ) . При този подход запазвате възможността за разнообразие на теми и мнения + най-информативните и важни такива са винаги под ръка .
    Извинявам се за тафтологиите и пунктyацията ама съм на 2рия буркан мавруд+каберне 2015 ( тежък ден )

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    А прочете ли че Дюма е бил хибрид
    Ти как мислиш? Дали съм го прочел?

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ти как мислиш? Дали съм го прочел?
    Не мисля че си го прочел по вероятно е да си го знаел. Но снощи каза цитирам:
    Не е важно къде ще ни турят. Важно е да научиш нещо повече.

Бих добавил има ли значение от къде.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •