Баба Марта, щяла да се разлютява- според индианците! Еми така е като няма дядо, да и сипе една ракия! Че да и тури и една салатка! Наздраве, Бабо Марто- не се люти много! Да не ти пратим Бойко, със спецчастите да та подреди на две- на три! Наздраве колеги и колежки, с тез думи тежки пожелавам на всички магазини тежки!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Бат Венци, ако ни разсипе новата реколта, старата ще остарее с още една година! И ще пием още по- хубава ракия!
Днес съм на "огризки".......Вчера наблегнах на др. неща и неможах да си изям обяда...
Ачка, аз днес съм на твоята ракия! Жената също. Има ли в нея анасон? Много е хубава! Наздраве! Мойта ми омръзна и започнах да наобикалям тази на аверите. Днес си ти наред, да те уважим! Златни ръце имаш!
Ми Тянка не помня от коя съм ти дал.Радвам се,че ти харесва.Наздраве!..на всички..
Ами, ако дадеш да опитам от всичката сто процента ще я позная! Ама заедно ще опитваме с другите мераклии. Всеки да си покаже майсторлъка. И така ще изберем най- големия ракиджия сред пчеларите!
В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))