Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 564

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Е как? Авторското право е платено, пък било то и с огнена вода, а и незнаеш какъв му е замисъла.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Е как? Авторското право е платено, пък било то и с огнена вода, а и незнаеш какъв му е замисъла.
    Да, но валутата няма конвертируемост , а и няма кой да я пие. Един колега много правилно казва, че дори и да дадеш златната кокошка, все ще се намери кой да и мери яйцата.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Владимир Давидов е преминал на тази система след прекаран инфаркт , но е претърпял и загуба на три фаланги от пръстите на лявата ръка .

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Владимир Давидов е преминал на тази система след прекаран инфаркт , но е претърпял и загуба на три фаланги от пръстите на лявата ръка .
    ЕЕЕ, грубо!
    И аз съм претърпял подобна загуба, но на дясната и без инфаркт, и не съм се отказал.
    Не ти прави чест да иронизираш. Бях писал и преди: Бай бабо, да не те стига мечка.
    Мери си думите, че Господ няма друга работа, освен да наблюдава!

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    ЕЕЕ, грубо!
    И аз съм претърпял подобна загуба, но на дясната и без инфаркт, и не съм се отказал.
    Не ти прави чест да иронизираш. Бях писал и преди: Бай бабо, да не те стига мечка.
    Мери си думите, че Господ няма друга работа, освен да наблюдава!
    Колега , не си ме разбрал . Написах , че поради посочените по-горе причини , по принуда Владимир е преминал към тази система.
    Лично , аз пострадах през 1988 на шипорез - две успоредни рани с дължина 13 сантиметра.
    Този пост е редактиран от delta.e; 15.03.2016 в 18:04. Причина: бързина

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •