Познат е видял щъркел в едно пазарджошико село. Не знам кой сайт гледат, Емо Чолаков ли слушат, ама май са подранили!
Познат е видял щъркел в едно пазарджошико село. Не знам кой сайт гледат, Емо Чолаков ли слушат, ама май са подранили!
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
И не само там
http://www.dunavmost.bg/Bulgaria/Vid...d-tsar-kaloyan
ама бая са се накокошинили, че им студено.
Вчера видях щъркел на Горна Баня.Почти в София. Днес сутринта на пчелина беше -6 градуса. Разбирам го щъркела що не иде по-високо от Горна Баня. А може да е и заради минералната вода?![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Донесоха ли бебета?
Носят , ама по заявка.С предплата!
![]()
Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!
Не знам какво мислят колегите,но според мен,тази година ще е малко по-различна.Реално погледнато,сезона вече е удължен с цял месец заради топлата зима.Ако прибавим и топла есен(а дано),ще имаме два допълнителни месеца за активни мероприятия.Ако природата даде достатъчно влага и топлина е твърде възможно да е рекордна.Че ще е ройлива - и в това съм почти сигурен,абе ще има от всичко по много само да не ни мързи и да сме бързи в главата и ръцете.
Който управлява знанието,управлява всичко!
"С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
"Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))