Борка, знаеш че нямах предвид опита натрупан в годините! А да си помагаме, когато оперативната обстановка го налага!
Борка, знаеш че нямах предвид опита натрупан в годините! А да си помагаме, когато оперативната обстановка го налага!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Пиша тук, защото не е виц, а истинска случка! В Германия и Австрия примерно, за да станеш майстор полагаш изпит. Първо си чирак, после калфа. За да ти дадат кетап за майстор- хлебар, трябва да издържиш изпит. На него, за задание ти дават да приготвиш нещо. Като не е забранено да ползваш рецептурник. Та, явява се едно наше момче. Пада му се щолен. Почва нашия продуктите и чете от книгата- сложете 10 яйца...Бухва нашия яйцата и.... отива да се подготвя за следващата дата! Скъсват го, защото никой не написал в книгата, че яйцата се слагат без черупките! Така! Именно, поради тази, а и заради много други случаи и случки, избягвам да препоръчвам четмо на новобранци.
Гоше, днес я видях при Гала. Каза следното, което ми хареса- жените, които правят по- рядко секс, остаряват по- бързо! Сладуранка!
Ама как стара? Че тя е в идеална, разплодна и изобщо всякаква форма. Дано не ми се обиди!
Кой би се обидил от комплименти?
Момчета гледам че сте се размечтали.
- Всички болести идват само от нерви
- Сифилиса обаче идва само от любов
Бат Венци, нервите си ги лекувам с риболов. Жилата я охлабвам с любов! Кръвното свалям с ракия! Самолета го вдигам със собствения мед. Обаче по целия ми пчелин е осеяно с трибулус, диви ягоди, дрян и бодил. Затова майките ми снасят като шантави. Обаче веднъж, от една с.ирка една година пих антибиотик. Сифилиса направо минава като настинка, стига да е в началната фаза. Затова препоръчвам- секс само с бушон, ракия винаги с мярка, а по пчелините повече Бабини зъби и Дедови илачи! За десерт може да се добавят куркума, джинджифил, къри, черно пиперче, зехтин, адаптогени и някои други добавки. И мноооого усмивки и запивки!
Браво Тянка стана ми леко и приятно на душата.
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))