Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 42 от 87 ПърваПърва ... 32404142434452 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 411 до 420 от общо 861
    Автор
    Регистриран
    05.06.2015
    Пчеларски район
    Лом
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ако беше размислил какво съм искал да кажа, то явно би стигнал до заключението, че именно това съм казал, като съм имал предвид, че и няма да е скоро.

И се научи да цитираш.
    Надявам се, че с времето ще се науча да цитирам...
    нали затова Вие Големите тук сте затова, да правите забележки на простолюдието и да ни вкарвате в правилния път.

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Ами трябва да се реализира така, както е записано в конституията.Има купуване на гласове и оттам на власт, но това неможе да се спре съз задължително гласуване.Забравяте, че в България има много малограмотни хора.Те са лесната плячка и те ще изберат следващите управляващи.Кои ще са те, -ха познайте.
    Е да де ама точно малограмотните и неграмотните са най-активни в гласуването. Едни защото се продават за 10-20лв, другите, защото се връзват на пропагандата по медиите, третите и те не знаят защо.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от НАСКО1976 Виж публикацията
    нали затова Вие Големите тук сте затова, да правите забележки на простолюдието и да ни вкарвате в правилния път.
    Момче , към никой нямам злост дори да съм се карал с него.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Хубаво е да се цитира правилно за да не се бърка кой какво казал и чии са дадени думи. Ако искаш аз лично ще ти помогна, ако все пак не можеш. А що се отнася до Големите. Не съм видял някой да се бие в гърдите, че е Голям и да е казал, че някой е от простолюдието. Ако ти така виждаш нещата, то това е друг въпрос.

Автор
    Регистриран
    05.06.2015
    Пчеларски район
    Лом
    Хубаво е да се цитира правилно за да не се бърка кой какво казал и чии са дадени думи. Ако искаш аз лично ще ти помогна, ако все пак не можеш. А що се отнася до Големите. Не съм видял някой да се бие в гърдите, че е Голям и да е казал, че някой е от простолюдието. Ако ти така виждаш нещата, то това е друг въпрос.
    Визирах Големите, като имах напредвид хората, които са от доста време тук и знаят по-добре от мен как се ползва форума.
    И дано съм се научил вече как се цитира дадено мнение, ако имам грешка- поправи ми, ще съм Благодарен.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Визирах Големите, като имах напредвид хората, които са от доста време тук и знаят по-добре от мен как се ползва форума.
    И дано съм се научил вече как се цитира дадено мнение, ако имам грешка- поправи ми, ще съм Благодарен.
    Можеше моя половината пост да го съкратиш в цитата си, поради това, че той не се отнася за това което искаш да кажеш в сегашния си пост. Знаеш ли как?

Автор
    Регистриран
    05.06.2015
    Пчеларски район
    Лом
    Можеше моя половината пост да го съкратиш в цитата си, поради това, че той не се отнася за това което искаш да кажеш в сегашния си пост. Знаеш ли как?
    Не, не зная.,
    ако искаш- сподели, може и на лични за да не претрупваме тук темата с убочение на моя милост...

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Не, не зная.,
    ако искаш- сподели, може и на лични за да не претрупваме тук темата с убочение на моя милост...
    ОбУчение се пише май.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    ОбУчение се пише май.
    Хайде сега .
    Те са неграмотни , а ,аз трябва да ги уча на география!
    Как да стане ?

Автор
    Регистриран
    05.06.2015
    Пчеларски район
    Лом
    Цитат Първоначално публикувано от delta.e Виж публикацията
    Хайде сега .
    Те са неграмотни , а ,аз трябва да ги уча на география!
    Как да стане ?
    опсссс, а аз да те науча Колега, че интервал се слага само след запетаята, а не преди нея и след нея...
    не го приемай, като критика..., нали затова сме тук да се учим..

Страница 42 от 87 ПърваПърва ... 32404142434452 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •