Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 36 от 87 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 351 до 360 от общо 861
    VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Ха, ха ... аз ги клонирах без да искам - ще има и за мен.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Тъжна картинка.Над 700 човека минаха през темата, а само няколко взеха отношение.Не ги вълнува явно.И като не ги вълнува, как ще знаят за кого да гласуват--задължително.
    Ей, Атанасов... ние си говорим вече за п.....жени. На теб още ли не ти е изгорял бушона за политиката?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ей, Атанасов... ние си говорим вече за п.....жени. На теб още ли не ти е изгорял бушона за политиката?
    За политика не ми е изгорял.Изгорял ми е за п......жени.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    За политика не ми е изгорял.Изгорял ми е за п......жени.
    Така е. Като липсва едното, компенсираш с другото и то доста активно. И пази тишина, че Дамянов заспа. Да не будим детето.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Така е. Като липсва едното, компенсираш с другото и то доста активно. И пази тишина, че Дамянов заспа. Да не будим детето.
    ДА-ДА! Само чакате да изляза!
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    Тогава за кой гарван трябва да гласуваме задължително?
    Няма никакво значение значение за кой точно ти или аз или Дамян ще гласуваме. Ако искаш гласувай и за Йоло Денев. Важното е гласа ти да е действителен и да се създаде надкритична маса от такива гласове, за да се обезсмисли ролята на купения, етническия и корпоративния вот. Защото да купиш 200 гласа и те да са от значение е едно, а да се налага да купуваш 20000 гласа вече е съвсем друго! Това е смисъла от задължителното гласуване - да не се допуска партии като тия на Дудука и ДПС да играят балансьор в парламента и с техните гласове да се решават важните за държавата неща. Толкова ли не можете да го проумеете това???
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Заслужил Автор
    Регистриран
    29.04.2015
    И аз съм твърдо ЗА задължителното гласуване. Да се гласува на принципа на най-малкото зло. Сега почти всики дето управляват имат за главна цел да откраднат колкото се може повече, за да имат пари да си купят достатъчно гласове за следващите избори. Ако всички гласуват, купеният вот ще изгуби значението което има сега и току виж се появили партии, които ще искат да се харесат на хората за да гласуват за тях.

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Явно вчера съм си легнал много рано! Това за Чанко.
    След като не сме дорасли, да разберем, че е необходимо да дадем гласа си (за когото преценим) ще има "ЗАДЪЛЖИТЕЛНО" гласуване. Много ме е яд на хора които, не гласуват, а после не можеш да им затвориш устата. За мен това, че сме на тоя хал, голяма вина имат тези които не гласуват. Всички били маскари! Какво направихте вие господа НЕ ГЛАСУВАЩИ за да се промени това? Като не гласувате, знаете ли къде отива Вашият глас? Поинтересувайте се. Ако една партия на изборите събере да кажем 10%, взема толкова и от гласовете на не гласувалите. Така става! И сега какво, кой ни управлява? Тези които са пуснали глас за ........ или тези които вземат наготово от не проявилите интерес, да отидат до урната?
    За мен: Колкото повече гласове, толкова е по-голям шанса в парламента да влезе Човек който ще ни защитава интереса. Нямам предвид само пчелите!
    Както винаги до сега, ще ходя и ще ГЛАСУВАМ! Всеки си има мнение и маже сам да реши какво да прави, но за мен след като има такава не заинтересованост, а после, тоя такъв, оня онакъв......... Това е по-добрия вариант.

Поздрави, Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Явно българина има много свободи и загубата на някоя изобщо не го притеснява.Какви благовидни мисли и надежди.Ха ха, утре някой с подобни блянове ще върне ергенския данък и ще ви задължи да имате по три деца.Да за някои пак ще е правилно, щото да не се затрие българина.Жалко, че само преди седмица се говореше за свобода.

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    ......За да спестя 50лв. от глоба, ще отида до урната и ще пусна невалидна бюлетина /не празна, за да не се изкуши някой от броячите да я попълни, а невалидна/......
    Нали осъзнаваш, че когато не гласуваш за никого, или когато пуснеш невалидна бюлетина, ТИ ВСЪЩНОСТ ГЛАСУВАШ ЗА ВСИЧКИ !!!

Неявно ти казваш НЕ МИ ПУКА НА ПАТКАТА КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА, но в действителност ти увеличаваш броя на депутатите на всяка една партия в пропорциите, които са определили другите гласуващи.

Задължителното гласуване ще те принуди да изразиш СОБСТВЕНАТА СИ ВОЛЯ, и по този начин пропорциите между партиите ще бъдат разпределени ПО-СПРАВЕДЛИВО. Тогава, и само тогава ти ще имаш правото да протестираш, ако собствения ти избранник не се справя със задълженията си.

Алтернативата на задължителното гласуване е ЗАБРАНА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОТЕСТИ на тези, които не са гласували. Те вече са изразили волята си, която е НЕ МИ ПУКА, така че ако такъв един човек започне да надава вой в медийното пространство или пък да ходи на протести, той трябва да бъде санкциониран (напр. глоба 10 000 лева).

Страница 36 от 87 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •