Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 33 от 87 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 321 до 330 от общо 861
    VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Д.Дамянов е прав винаги съм твърдял че пчеларите са интелигентни и притежават способността да се владеят.(резултат от контакта им с пчелите всяка грубост се наказва от пчелите)

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Прикачен файл 6279

ДРЪПНИ РЪЧНАТА, ЧЕ ДА НЕ Я ДЪРПАМ АЗ!
    Това сигурно е за мен. Не виждам причина .Можеш и жилото да скъсаш ,силата е в теб.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Когато ходят на избори хората трябва да правят информиран избор на политици, които да управляват парите събирани от техните данъци.

В момента на избори доброволно ходят информирани хора, манипулиран електорат и купени гласоподаватели.

Познавам много варненци, които преди години гласуваха за Марешки срещу 50 лева и това не са цигани, а разновъзрастно население с чист български произход. Има хора с малък бизнес, за които 50 лева са една вечеря, но не им пречеше да се продадат за толкова. Казваха, че го правят напук.

Със задължаването на негласуващите да гласуват, ще се увеличи манипулираният електорат и купените гласоподаватели, като ще се появи и една нова голяма група - псуващи гласоподаватели.

Ако някой си мисли, че със заплаха от 50 лева глоба ще накара някого истински да се интересува от политика и да полага усилия да се информира, много се лъже.
    Това решение ще вкара в политиката хора като Слави, Светльо Витков, Марешки и всеки един отделил малко пари с недоказан произход за популистка кампания.

Изборите в България ще бъдат безсмислени, дотогава докогато медиите и прокуратурата са собственост, или са зависими от бившите служби и чужди държави. И кучетата да задължим да гласуват, пак ще си изберем от същото, което не харесваме.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Това сигурно е за мен. Не виждам причина .Можеш и жилото да скъсаш ,силата е в теб.
    Аз съм гледал всички серии и не съм го виждал там, камо ли силата да е в него.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Не ми се кланяй, а малко по-леко с думите. Знам, че емоциите избиват, но спазвай добрия тон.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Разбирам, че подържаш задължиелното гласуване.Пак да питам : ако всички гласуваме, какво ще е различното в битието ни?
    Чанко не мога точно да ти отговоря, все пак не съм Баба Ванга. Мисля че ще се съгласиш че колкото злини ни е нанесла Русия едва ли някой друг го е направил и продължават да ни ограбват. Енергетиката ни е в Руски ръце. Горивата са в техни ръце. Виж какво направиха в Украйна заради Донбас. Знаеш ли че освен Русия никой не може да разтовари по море нефт в БГ- събира ли ти го акъла. БСП е проводника на руските интереси в България и като изчезнат от сцената ще намалим зависимостта от Русия и след години се надявам да сме независими, иначе в твоя и моя живот кой знае какви промени недей очаква.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    И той не знае какво поддържа. Той е от тези *дето като им влезе някаква муха в главата и няма от къде да излезе. Все червените им пречат. А другите с какво са по - различни? Всички са маскари - както е казал ЕДИН.

Ами ти като повтаряш едно и също с какво си по-различен

Кой ограби КТБ

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    за това на избори Дочоолу, Гочолу и Ганьо все на власт.
    Келепир има, казва алековия герой ...
    Келепир !

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Не ми се кланяй, а малко по-леко с думите. Знам, че емоциите избиват, но спазвай добрия тон.
    Никакви емоции не ми избиват.Исках да чуя мненията на колегите.Добрият тон трябва да е за всички.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Никакви емоции не ми избиват.Исках да чуя мненията на колегите.Добрият тон трябва да е за всички.
    Знаеш ли какво е "дарак", ако не, чичко Гугъл знае.

Страница 33 от 87 ПърваПърва ... 2331323334354383 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 7 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 7 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •