Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 32 от 87 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 311 до 320 от общо 861
    VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Исторически опит:
    В България вече е съществувал режим, в който политическите партии са били забранени и депутатите са избирани мажоритарно. След 19-майския преврат през 1934 година, част от военните взимат властта и забраняват партиите. Малко по-късно Н.В. цар Борис III прави безшумен контрапреврат, като си връща властта, но оставя забраната върху действието на политически партии. До смъртта на царя през 1943 година, България се управлява по начин, който много напомня сегашните служебни правителства - монархът посочва лица от различни партии, които стават министри. Въпреки различните критики и квалификации на режима, абсолютно всички изследователи са единодушни, че управлението не е демократично, а по-скоро авторитарно.

Какво би се случило, ако това се направи днес:

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Ти само с едното ли око виждаш?
    Виждам си баш както си трябва. За сведение да ти кажа че сега циганите правят 80% активност ( ресурса е изчерпан), а наша милост 15% та като и ние направим 80% какво ще стане.

А ти не си затваряй и двете очи, не е зле да отвориш едното.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от kuline Виж публикацията
    Що касае моите качества, аз не съм се стремял да се доказвам, еле пък тук . Доказал съм се там, където е било необходимо и са ме "претеглили".
    Пак ти казвам! Отговарям ти, в твой стил.
    Изобщо не си ми в стила.Може би аз трябва да вляза в твоя.Понеже не си съгласен с моето мнение, да обявя колко си, нищо, че някъде са те претеглили.Нежелая повече диалог с теб.
    Този пост е редактиран от Дамян Дамянов; 10.03.2016 в 22:05. Причина: !

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    За сведение да ти кажа че сега циганите правят 80% активност ( ресурса е изчерпан), а наша милост 15% та като и ние направим 80% какво ще стане.
    Разбирам, че подържаш задължиелното гласуване.Пак да питам : ако всички гласуваме, какво ще е различното в битието ни?

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Е, още не е минал 3-ти март и свободите ни се увеличават. До сега можехме да гласуваме само доброволно, а сега който не иска доброволно - може и задължително.
    То 25г. като се късахме да гласуваме, да не би да се промени нещо към по-добро.
    С Гърция, Румъния и Сърбия не можем да се сравняваме. Техните управляващи никога не са били по-продажни от нашите.
    Нашите са ненадминати.
    С колко ли ще се увеличат партийните субсидии, при повечето събрани гласове? Блеещите овце дали ще бъдат щастливи не знам, за овчарите мисля, че е ясно.
    Ниска избирателна активност ,целия народ е по улиците и иска оставка, а те: Няма оставка защото сме избрани от народа. - безгранична наглост.
    Сега когато избирателната активност се дигне, докъде ли ще стигнат?
    За да спестя 50лв. от глоба, ще отида до урната и ще пусна невалидна бюлетина /не празна, за да не се изкуши някой от броячите да я попълни, а невалидна/.
    Успех и пригответе знамената за следващия трети март. До тогава може да станем още по-свободни.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Исторически опит:
    В България вече е съществувал режим, в който политическите партии са били забранени и депутатите са избирани мажоритарно. След 19-майския преврат през 1934 година, част от военните взимат властта и забраняват партиите. Малко по-късно Н.В. цар Борис III прави безшумен контрапреврат, като си връща властта, но оставя забраната върху действието на политически партии. До смъртта на царя през 1943 година, България се управлява по начин, който много напомня сегашните служебни правителства - монархът посочва лица от различни партии, които стават министри. Въпреки различните критики и квалификации на режима, абсолютно всички изследователи са единодушни, че управлението не е демократично, а по-скоро авторитарно.

Какво би се случило, ако това се направи днес:
    Ще стане като тогава - България ще тръгне напред. Както между впрочем е станало и преди това, по времето на Стамболов. Разберете, в България партиите са само начин определени хора да се наредят до копанката с държавна чорба.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Щракнете върху изображението за по-голям размер

Име:	111.gif.png
Прегледи:      68
Размер:	1.3 KB
ID:	6279

ДРЪПНИ РЪЧНАТА, ЧЕ ДА НЕ Я ДЪРПАМ АЗ!
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Разбирам, че подържаш задължиелното гласуване.Пак да питам : ако всички гласуваме, какво ще е различното в битието ни?
    И той не знае какво поддържа. Той е от тези *дето като им влезе някаква муха в главата и няма от къде да излезе. Все червените им пречат. А другите с какво са по - различни? Всички са маскари - както е казал ЕДИН.

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Изобщо не си ми в стила.Може би аз трябва да вляза в твоя.Понеже не си съгласен с моето мнение, да обявя колко си ***, нищо, че някъде са те претеглили.Нежелая повече диалог с теб.
    Лошо е, когато човек се приеме на серьозно, то вярно че скромността е за тия, които нямат други качества, ама...
    Що се отнася до диалога, мисля, че има необходимост от поне двама, то в Уикипедия има определение за това

Заслужил Автор
    Регистриран
    05.06.2014
    Пчеларски район
    гр Aприлци
    Цитат Първоначално публикувано от zapstojan Виж публикацията
    До сега можехме да гласуваме само доброволно, а сега който не иска доброволно - може и задължително.
    И още една стъпка напред - поименно ! Пълно щастие ..............!

Страница 32 от 87 ПърваПърва ... 2230313233344282 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •