Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследнаПоследна
Резултати от 31 до 40 от общо 42
    Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Колегите все ракия ми изпращат, вече мога да си отворя кръчма. Отскоро си пийвам по малко, но явно колегите си мислят, че пия по 2 литра на ден
    Лятото сигурно ще ми изпращат домати, краставици и сирене...нали все пак ракия на сухо не върви Не знам дали сте изкарали много мед миналата година, но добива на ракия е висок
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Внимавайте с Дамян щото имам подозрение че е Ревизоро под прикритие - иначе откъде знае кой колко ракия има

Който има много ракия,все за ревизоро мисли.Аз бих започнал от тук...с тройно препечената.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    В ракиджийския форум дали "говорят" толкова много за пчели колкото за ракия в пчеларския??.....за консумацията не се и съмнявам - утепваме ги с правата лопата одма!

Колегите все ракия ми изпращат, вече мога да си отворя кръчма. Отскоро си пийвам по малко, но явно колегите си мислят, че пия по 2 литра на ден
    Лятото сигурно ще ми изпращат домати, краставици и сирене...нали все пак ракия на сухо не върви Не знам дали сте изкарали много мед миналата година, но добива на ракия е висок

The chief function of the body is to carry the brain around
    Thomas A. Edison
    Харесва zapstojan

Бърз отговор на това съобщение Отговор Цитат Цитат Множествено цитиране Харесва Харесвам Не харесва Не харесвам

Днес, 09:23 #32
    Pavel_Bs
    Pavel_Bs е офлайн
    Почетен Автор

Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа

Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Внимавайте с Дамян щото имам подозрение че е Ревизоро под прикритие - иначе откъде знае кой колко ракия има

Който има много ракия,все за ревизоро мисли.Аз бих започнал от тук...с тройно препечената.

Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    Харесва vencii

Бърз отговор на това съобщение Отговор Цитат Цитат Множествено цитиране Харесва Харесвам Не харесва Не харесвам

Днес, 10:25 #33
    Илиев
    Илиев е офлайн
    Автор

Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе

В ракиджийския форум дали "говорят" толкова много за пчели колкото за ракия в пчеларския??.....за консумацията не се и съмнявам - утепваме ги с правата лопата одма!

Харесва iliew, Христо Димитров, бат тянко, vencii

Уважаеми колеги,Да знаете случайно къде изчезна подаряващия пчелни семейства?

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Не знам какви гъби ядете, но тук във форума си имаме гъбар, който ги разбира. Ще се натровите бе хора!
    Чичко Гогол, това гдето си го написал е като рапърска рецензия на трейлъра на досиетата Х Да знаеш от мен, алкохолното натряване с метилов алкохол се оправя само с етилов алкохол Вкиснали са ти джибрите, затова е тоя клиничен форумен махмурлук
    Между другото колегата с най-много ракия във форума, почти не пише. Имаше към 600 литра и затова сигурно душичката му е спокойна Няма да го издавам кой е
    Ще ви отговоря събирателно макар да цитирам поста на Дамян /на него трябва да отговарям повече/ 1. На z.s.–Всеки е това което показва и околните /или четящите / го приемат за такъв ,какъвто се е показал .2.На w.a.k. –А знаеш ли съдържанието на думата учтивост?Не използвай думи на които не знаеш значението.Значи си готов да викаш до припадане ''осанна'' и да правиш теманета до земи във форума ?Започвай ,имаш го по Еконт .
    Виждам ,че и ти пишеш неподготвен, Дамяне ! Бях останал с впечатлението ,че ерудицията ти е на доста високо ниво ,но съм сгрешил.Може би освен пчелар ,си и гъбар щом причисляваш амебата към гъбите .Ще ти помогна с образователна цел–амебата е ЖИВОТНО .Едноклетъчно което постоянно си мени формата и лъжливи крачка/псевдоплоди/ Не напразно съм я използвал за сравнение в поста си .Ама чети Дамяне,не е излишно, и други неща.Не само за пчели,компютри,алкохол,пос едствия след употребата му и т.н.
    Благодаря ти ,че ме приобщаваш към вашата рода–обръщението''чичко Гогол'' ме ласкае защото ме прави брат на баща ти .А аз се чудех защо си ми пратил предложение за приятел във форума преди 5–6 месеца .А тя каква била работата.
    Явно ги разбираш видовете натравяне от ЦАР АЛКОХОЛ ,МОЖЕ БИ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ или някой ти е разправял .Аз пък знам от телевизията/този всемогъщ информатор/ ,че от метиловия алкохол ако се натровиш си вътре с двата крака–при Свети Петър или при Рогатия. Форумен махмурлук–че това го кажи на хората от кохортата ,които следват приятеля си от другото измерение.Явно бъркаш нещо нещата.На мен това другоизмерно състояние не ми е познато.Ръководя се от една поговорка –''Бистра водица –мирна главица ''
    Пишеш че е рап рецензия–че тя е взета от постовете на горкия онеправдан от другото измерение. Всичко написано в моя пост/който разбуни духовете на неговите последователи и ценители на умопомрачителните му лектории по всички теми/ е заимствано от неговите постове ,но перефразирано от мен.Върни се назад във форума и чети ,чети и се наслаждавай.А и другите могат да го направят.Истината много боли .Но...о,това е реалността.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от Гогол Виж публикацията
    Ще ви отговоря събирателно макар да цитирам поста на Дамян /на него трябва да отговарям повече/ 1. На z.s.–Всеки е това което показва и околните /или четящите / го приемат за такъв ,какъвто се е показал .2.На w.a.k. –А знаеш ли съдържанието на думата учтивост?Не използвай думи на които не знаеш значението.Значи си готов да викаш до припадане ''осанна'' и да правиш теманета до земи във форума ?Започвай ,имаш го по Еконт .
    Виждам ,че и ти пишеш неподготвен, Дамяне ! Бях останал с впечатлението ,че ерудицията ти е на доста високо ниво ,но съм сгрешил.Може би освен пчелар ,си и гъбар щом причисляваш амебата към гъбите .Ще ти помогна с образователна цел–амебата е ЖИВОТНО .Едноклетъчно което постоянно си мени формата и лъжливи крачка/псевдоплоди/ Не напразно съм я използвал за сравнение в поста си .Ама чети Дамяне,не е излишно, и други неща.Не само за пчели,компютри,алкохол,пос едствия след употребата му и т.н.
    Благодаря ти ,че ме приобщаваш към вашата рода–обръщението''чичко Гогол'' ме ласкае защото ме прави брат на баща ти .А аз се чудех защо си ми пратил предложение за приятел във форума преди 5–6 месеца .А тя каква била работата.
    Явно ги разбираш видовете натравяне от ЦАР АЛКОХОЛ ,МОЖЕ БИ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ или някой ти е разправял .Аз пък знам от телевизията/този всемогъщ информатор/ ,че от метиловия алкохол ако се натровиш си вътре с двата крака–при Свети Петър или при Рогатия. Форумен махмурлук–че това го кажи на хората от кохортата ,които следват приятеля си от другото измерение.Явно бъркаш нещо нещата.На мен това другоизмерно състояние не ми е познато.Ръководя се от една поговорка –''Бистра водица –мирна главица ''
    Пишеш че е рап рецензия–че тя е взета от постовете на горкия онеправдан от другото измерение. Всичко написано в моя пост/който разбуни духовете на неговите последователи и ценители на умопомрачителните му лектории по всички теми/ е заимствано от неговите постове ,но перефразирано от мен.Върни се назад във форума и чети ,чети и се наслаждавай.А и другите могат да го направят.Истината много боли .Но...о,това е реалността.
    Почти разбрах какво искаш да кажеш.Знаещ, че често се шегувам,а когато искам да кажа нещо,то се разбира ясно.Честно,направо ме измъчваш.Значи,интервал(он ва най-дългото копче на клавира) се използва след "," и ".", а не където ти хареса Ето и ти да научиш нещо от мен.(Шегувам се)Форумен махмурлук е използвано в сложно виртуално словосъчетание без обидна цел.Имам вътрешното усещане,макар и сравнително отскоро,че нещо си крив,а човек е крив хронично,но и отчасти перманентно,само ако алкохола му не стига или жените са му малко и въпреки,че пълно щастие няма,то една от най-важните точки на този живот е да преследваме цели по-високи от самите нас,но както и да е,вярвам,че вече си ме разбрал и не се обиждаш.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Още една истина –НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НАДСКОЧИ СЯНКАТА СИ !

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Дълго ли си опитвал това? Или го срещна в някоя кръстословица? Да беше направил и клип, щеше да задминеш рейтингите на Адел и Псай!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Цитат Първоначално публикувано от wenciautoklima Виж публикацията
    Ще спазя учтивата форма на спора въпреки че изгарям от желание да Ви благословя с една щопска.Някой беше казал-идиотите не са много,но са равномерно разспределени,так че ги срещаме всеки ден!!
    Добрият тон винаги ме е съпътствал.Г-н Гогол,Вие сте от другата страна на барикадата и сте сам!!!!

Страница 4 от 5 ПърваПърва ... 2345 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •