Ванка, тази вечер уважих и вашия празник, сложих си и сланинка.
Наздраве на цялата компания!
Ванка, тази вечер уважих и вашия празник, сложих си и сланинка.
Наздраве на цялата компания!
Ще прескоча и аз май до кухнята да спретна някой специалитет.![]()
Май твърде често започнахме да прескачаме до кухнята! И забравихме другите помещения- спалня, детска, всекидневна? То на мен и кухня не ми трябва- щом като има маса!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Аз нито език съм опитвал, нито Априлска сланинка- само спанак и коприва тъпча! Като тръгна из гората, сърничките и кошутите идват да хрупат салкъм от шепата ми!
Приключих с втората ракия и се чудя да има ли трета!? Но като извадя шишето от фризера, и като видя как плаче за мен- как да устоя? Не мога- цигарите спрях, кръчмите, хазарта, за жени време нямам! Обаче за ракия- от пръскалката, дето уеднаквявам миризма смуча- ама пак намирам!
Тянка , ще има и за теб, само се обади по-рано, че става с поръчка. Като дойдеш, може и у нас да го пробваме .
Колеги 21ч. е . Аз пия трета ракия , вие се занимавате с глупости (Дадан или Дадант ). Ако е Дадант повече мед ли ще извадим .Ако някой е свършил ракията, да се обади(може и на лични ) ще му пратя .
Хайде сега наздраве
Понеже, днес в Черноморец е Кукеров ден започнахме от рано! Направих една овчарска и сега жената ме черпи. Пчелите и те празнуват върху кайсията. На грил тигана също нещо се пече. Ами криза е- трябва да прилагаме антикризисни мерки! Ядене и пиене, че работата е много- а времето малко! Наздраве на мало и голямо, младо и старо, мъжко и женско, добро и лошо!
WP_20160306_003.jpg WP_20160306_005.jpg WP_20160306_006.jpg
Сефтето за годината. Домашно прясно овче сирене. Само се чудим с червено вино ли да го полеем или студена бира......
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))