Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 66

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Мисля, че на теб много ти се засили фантазията, а и спама определено ти е присъщ.
    На мен са ми присъщи знанията за пчелите, а на теб фантазията за тях.

Спама го владеем всички тук във форума, затуй, че няма що да си бодем очите. Иначе всички ще сме слепи.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    На мен са ми присъщи знанията за пчелите, а на теб фантазията за тях.

Спама го владеем всички тук във форума, затуй, че няма що да си бодем очите. Иначе всички ще сме слепи.
    Не видях да си показал особени знания за пчелите тук. Много често напредничавите знания се възприемат за фантазия, пример Жул Верн. Май са те активирали ми се струва.Ако някой друг,а не Матеев беше пуснал тази тема щеше да го изядеш с парцалите сигурен съм в това.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Не видях да си показал особени знания за пчелите тук.
    Тъй като ти нямаш такива затова не можеш да прецениш аз имам ли ги или не. А ти не демонстрираш знания, а постване предимно материали на руски "колоси" в пчеларството.
    Много често напредничавите знания се възприемат за фантазия, пример Жул Верн. Май са те активирали ми се струва
    Това е пък някаква глупост която само ти можеш да си разтълкуваш.

Ако някой друг,а не Матеев беше пуснал тази тема щеше да го изядеш с парцалите сигурен съм в това.
    Дори и него съм пробвал.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Тъй като ти нямаш такива затова не можеш да прецениш аз имам ли ги или не. А ти не демонстрираш знания, а постване предимно материали на руски "колоси" в пчеларството.

Това е пък някаква глупост която само ти можеш да си разтълкуваш.

Дори и него съм пробвал.
    Твоите т.нар. "познания" са с отдавна изтекъл срок на годност извадени от нафталина стереотипи. Изобщо нищо нито казваш, ни показваш само хвалби голи.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Твоите т.нар. "познания" са с отдавна изтекъл срок на годност извадени от нафталина стереотипи. Изобщо нищо нито казваш, ни показваш само хвалби голи.
    По - горе го споменах и пак го казвам: - това което казвам и показвам, ти просто нямаш достатъчно сиво вещество в главата си за да го проумееш.

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    По - горе го споменах и пак го казвам: - това което казвам и показвам, ти просто нямаш достатъчно сиво вещество в главата си за да го проумееш.
    На всяка манджа меродия,
    на всяка тема е месия,
    Пръска мозък на длъж и на шир,
    спами яко и безспир.

Слънчо наш е тоз герой, глупости в главата му -цял рой.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    На всяка манджа меродия,
    на всяка тема е месия,
    Пръска мозък на длъж и на шир,
    спами яко и безспир.

Слънчо наш е тоз герой, глупости в главата му -цял рой.
    Ставаш за текстописец на рапърски сингли. Особено за една нашумяла у нас група "Гумени глави"

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Аман от тоя Дадант! Хич да не се беше раждал!Щеше да му казваме само Блат. А, ако имаше проблем с правописа и специално Т-то щеше да звучи така: - Един кошер Бла, Бла ...Специално аз нямам нищо против да го пиша Дадант, а да го изговарям и пиша ДБ?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    В английския език за това как се изписва и изговаря една дума се определя от нейния произход. Например, думите с латински корен се изписват и изговарят спрямо латинската фонетика, немските - спрямо немската, а френските -спрямо френската. ОСВЕН АКО например латинска или гръцка дума, преминава във френски (или друг ) език И СЛЕД ТОВА - в английски. В тези случаи се изписва и изговаря според езика от който е била приета. По тази причина децата от "spelling bee" са длъжни да научат произхода на всяка дума и когато чуят непозната такава, се ориентират как се изписва спрямо нейния произход на корена.

Например, chameleon (хамелеон), на английски звучи сякаш има нещо общо с животното камила. Или пък думи със звукосъчетание "ph" като например pharmaceutical, phoenix и т.н., в които според латинското правило продължава да се изписва по същия начин.

А иначе за кошера - най-често го чувам да го изговарят като Дадам-Блат и явно за някои това е правилното.
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    На ромски, може ли?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •