Първоначално публикувано от
Гогол
Ще ви отговоря събирателно макар да цитирам поста на Дамян /на него трябва да отговарям повече/ 1. На z.s.–Всеки е това което показва и околните /или четящите / го приемат за такъв ,какъвто се е показал .2.На w.a.k. –А знаеш ли съдържанието на думата учтивост?Не използвай думи на които не знаеш значението.Значи си готов да викаш до припадане ''осанна'' и да правиш теманета до земи във форума

?Започвай ,имаш го по Еконт .
Виждам ,че и ти пишеш неподготвен, Дамяне ! Бях останал с впечатлението ,че ерудицията ти е на доста високо ниво ,но съм сгрешил.Може би освен пчелар ,си и гъбар щом причисляваш амебата към гъбите .Ще ти помогна с образователна цел–амебата е ЖИВОТНО .Едноклетъчно което постоянно си мени формата и лъжливи крачка/псевдоплоди/ Не напразно съм я използвал за сравнение в поста си .Ама чети Дамяне,не е излишно, и други неща.Не само за пчели,компютри,алкохол,пос едствия след употребата му и т.н.
Благодаря ти ,че ме приобщаваш към вашата рода–обръщението''чичко Гогол'' ме ласкае защото ме прави брат на баща ти .А аз се чудех защо си ми пратил предложение за приятел във форума преди 5–6 месеца .А тя каква била работата.
Явно ги разбираш видовете натравяне от ЦАР АЛКОХОЛ ,МОЖЕ БИ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ

или някой ти е разправял .Аз пък знам от телевизията/този всемогъщ информатор/ ,че от метиловия алкохол ако се натровиш си вътре с двата крака–при Свети Петър или при Рогатия. Форумен махмурлук–че това го кажи на хората от кохортата ,които следват приятеля си от другото измерение.Явно бъркаш нещо нещата.На мен това другоизмерно състояние не ми е познато.Ръководя се от една поговорка –''Бистра водица –мирна главица ''
Пишеш че е рап рецензия–че тя е взета от постовете на горкия онеправдан от другото измерение. Всичко написано в моя пост/който разбуни духовете на неговите последователи и ценители на умопомрачителните му лектории по всички теми/ е заимствано от неговите постове ,но перефразирано от мен.Върни се назад във форума и чети ,чети и се наслаждавай.А и другите могат да го направят.Истината много боли .Но...о,това е реалността.