Ванка, без да подозирате сте открили път към безсмъртието!![]()
Ванка, без да подозирате сте открили път към безсмъртието!![]()
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
Ачка, понеже съм нощна няма да пия ракия! Обаче, сега пека филии и мажа с хайвер. После с една биричка, ще си представям че съм на Даляна с първата ми любов!!!.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Хайде Тянка ставай,че чая е готов....подсладен с акациев мед.
Евала Ачка! Голямо благодаря! Да знаеш, че ако кажеш ей сегичка пристигам! Така и така не съм лягал. Цяла нощ въртя подавки за младо и старо!
Ти май си за кафе...ама и кафе има....Заповядай!
Ванка, честит празник на сланината и греяната ракия. Да си жив и здрав и внимавай с диетата!
Наздраве!
Тянка до къде стигна,че огладнях.Сядам да вечерям с Румънски,телешки език.Купен днес за 5 евро от едно село по Е79 по пътя за Крайова.....направо от телето......
Ачка, аз стигнах до къмпинг Градина! Обаче по целия път до там и обратно, мислих с какъв кулинарен шедьовър ще ни изненадаш? Сега, когато го видях останах очарован! Добре че, тъкмо направих руската салата и сипах ракията! Иначе презглава да бях хукнал към теб! Наздраве! На теб и на всички, които искат да живеят щастливо в тази чудно красива и благодатна земя!
Ачка, и аз съм на език тази вечер, ама няма да го снимам. Като че ли сме се наговаряли. Другия път като се видим, ще ти донеса един от узунджовско теле , пък след това ще си кажеш мнението .
Наздраве !
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))