Човека пусна обява че продава захар на едро, ама ние като чухме за шекер тутакси забравихме пчелите и я обърнахме на благинка. Дамян какви ли цветисти ще ни тегли
Човека пусна обява че продава захар на едро, ама ние като чухме за шекер тутакси забравихме пчелите и я обърнахме на благинка. Дамян какви ли цветисти ще ни тегли
Е тва форума е велико нещо, то не беше шекер, сини сливи и....вино и ракия!?!?
Ама тя цялата работа тръгна от захарта за пчели на едро.![]()
Ко да праим- сиромах човек жив дявол.
Матеев, аз станах милионер отдавна! Когато девалвира стария лев! Тогаз получавах по 1 000 000 на месецСега, не ща да ставам милиардер. Сигурен съм, че цената на какаото ще се вдига. Но за тази на цвекловата захар не съм. Така че, и аз като ми дотрябва тогаз купувам захар.
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Относно захарта за която са пуснали обявата случайно сега я прочетох,днеска ходих до захарни заводи нямаше в момента миналат година си взех 100кг на 0.70лв килограма за РАКИЯ ИДЕАЛНА Е)) В момента подхранвам отводките със такава захар сърбат като невидели.Да поясня относно тази захар защото вземам от тях и други продукти това е отпадъчна захар от поточните линии на машините и просто я смитат и в чували я продават,понякога може да има и лукчета и други бонбони от самото смитане.Така на дребно никой няма да ни продаде предлагам пчеларите които сме в близост до Велико Търново и региона да се съберем и направим запитване за по-голямо количество 1т или 2т.
Колеги звъннах на този господин който е пуснал обявата за захарта предложи ми оферта от 20т.захар на 15% ТО. ОТ ПАЗАРНАТА В МОМЕНТА!!!!!
Това е смешно просто няма смисъл да се пита и да си хабим нервите поспорих с него че от пазарна цена и производствена тяхна има огромна разлика,за количество 20т.
Актуална цена от днес от Захарни заводи - 1.32 лв./кг с ДДС, ако се купи цял ТИР от 23 тона. Става въпрос за мръсна и необработена захар (не всички кристалчета са бели), както и за сметена захар (с пепел и с други мръсотии в нея). Сега ще звъня и по други доставчици, за да проверя дали това е възможно най-евтината захар в България.
Иначе от пласмента ми казаха, че количествата са ограничени. Имат само едни 300 тона, което е едно нищо предвид голямото търсене на такава захар от промишлеността.
Матеев остави го този ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ който е пуснал офертата за захарта бори се за бонусите които дават във завода за продажба)може да прозвучи глупаво но е така доста време работя със ЗАХАРНИ ЗАВОДИ знам им начина на работа
ЦЕНА НА СМЕТЕНАТА ЗАХАР В МОМЕНТА Е 1.20ЛВ. ИНФО ОТ ВЧЕРА.Миналата година я купувах на 0.70лв.нопри голямото търсене на точно такава захар за ракия или за подхранка на пчелите естествено че ще я вдигнат това е ЗАХАР БРАК КОЯТО Е ИЗПАДНАЛА ПО-ВРЕМЕ НА РАБОТНИЯ ПРОЦЕС НЕ СТАВА ЗА ДРУГА УПОТРЕБА.
Спокойно може да направиш запитване на АГРАНА-захар Захира за такива количества и дали имат сметена захар цената ще е друга.Захарни заводи са най-скъпата захар на пазара във България
За малки консуматори на захар като мене и други колеги предпочитам на тази цена която ти е дал да си взема готова за употреба захар на 1.40лв.
Ей така имат едни 300т.на цена 1.32лв която нямат какво да я правят а количествата са ограничени кой ще я вземе на тази цена
Този пост е редактиран от Rado76; 27.05.2016 в 06:18. Причина: допълнение
В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))