Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 424

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от Христакиев Виж публикацията
    Пчеларствам в "Средна гора" , Пловдивско . На другите кошери съм сложил по едно велпапе върху мрежестото дъно и така зимуваха . А на финландците дъното беше само на мрежа до днес по препоръка на търговеца от който ги купих. Възможно ли е да им е било студено и съответно да се е забавило развитието на семейството
    За момента, да, развитието им ще е със закъснение, но до май месец ще са изпреварили дървините. Следи ги и ще видиш как изведнъж ще избухнат в пило :-) :-) :-) . Да не забравиш да пишеш, когато го видиш.

Потребител
    Регистриран
    16.09.2013
    Благодаря за отговорите и съветите . Аз залагам доста на тях , защото са ми експериментални и ако всичко е наред смятам да ги сменя всички с Финландски. Г- н Матеев сигурно нищо не може да го накара да се върне към дървените .

Модератор
    Регистриран
    06.10.2010
    Пчеларски район
    Орестиада, Гърция
    Ейй, т'ва мога да кажа каквото си искам и пак никой няма да се усъмни....
    There is a danger that by placing too much emphasis on external uniformity, we may lose the much more important objective of performance.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Ха, ха.... Това е когато дресираш до толкова хората, че ти вярват за всичко. Това направи с твоите лекции за патогените. Аз като не ти вярвам, кога ще се хвана? Шегувам се.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от scutellator Виж публикацията
    Като видях молеца какво го прави...
    За стиропора не знам, но тези с многото ъгълчета и детайли по кошерите...много ще съжаляват.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Здравейте!Имам 10 кошера ДБ повечето от които са стари няколко нови 10-ки и 12ски.Искам тази година да ги правя повече но съм пред голяма дилема относно дали да бъдат ДБ или ЛР.Несъм работил с ЛР и незнам дали ще ми хареса но много искам да пробвам ,а самата проба трае 1-2 години за съжеление . Дървени или холандските. Общо взето не знам какво да правя . Гледах презентацията на пчеларски център южен и много ми харесаха полистиролните кошери . Искам да попитам някой дали знае дали на лр корпус може да се сложи дб магазин за парадайс хъни става въпрос .Искам да инвестирам в малко кошери тази година и незнам дали да бъдат полистиролни

Наблюдател
    Регистриран
    02.01.2015
    Пчеларски район
    Община Димитровград
    Цитат Първоначално публикувано от Георги Димитров Виж публикацията
    . Искам да попитам някой дали знае дали на лр корпус може да се сложи дб магазин за парадайс хъни става въпрос .И
    Да, може да се сложи

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    За момента, да, развитието им ще е със закъснение, но до май месец ще са изпреварили дървените. Следи ги и ще видиш как изведнъж ще избухнат в пило :-) :-) :-) .
    Абсолютно споделям този факт запомнен от времето, когато все още имах дървени ЛР. Точно това ми даде тласък, да взема генералното решение, да премина изцяло на полистиролни кошери с целогодишно отворени мрежести дъна.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •