Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 88 от 311 ПърваПърва ... 3878868788899098138188 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 871 до 880 от общо 3101
    VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Един чукча си купил моторна резачка. Чете в инструкцията: „ На ден можете да отрежете до 50 дървета с диаметър до 50 сантиметра.” „Чудесно!” – помислил си чукчата. На сутринта взел резачката и отишъл да реже дърва. Рязал, рязал. С много зор успял да отреже 40 дървета. На следващия ден положил огромни усилия. Цял ден работил, но успял да отреже само 42 дървета. Чукчата решил, че са го изпързаляли, затова написал писмо и се оплакал във фирмата производител. Оттам изпратили комисия да проверят, какъв е проблема. Защо косачката не може да отреже 50 дървета? За да им покаже, чукчата ги завел в тайгата и пред тях започнал да реже дървета. Работил като звяр и успял да отреже 45 дървета. Хората от комисията, като видели това, поклатили глави и казали:
    - Боже мой! А представяте ли си какво щеше да стане, ако беше включил и мотора на резачката?

Двама чукчи си говорят.
    - Абе според теб кой е най-бързия транспорт? - пита единият.
    - Тролеите. - отговаря другият.
    - И защо така мислиш?
    - Ами виж го само как върви като е вързан, представяш ли си какво ще е ако го отвържат!

Забранен
    Регистриран
    08.01.2011
    Пчеларски район
    Троянска община
    Двама си говорят за инциденти с тъщите.
    Първият:
    - Моята тъща я блъсна кола в София. Цялата потрошена, гипсови корита, мозъчни травми, абеее едвам оживя...
    Вторият:
    - А моята я блъсна кола във Виена.
    - И какво?
    - Ми уби я на място.
    - Еееех, Виена си е Виена...

Сексуален маниак се втурва в автобус и крещи:
    - Сега ще ви изнасиля всичките!
    Една девойка се обажда:
    - Ама, моля ви! Поне възрастните не закачайте!
    Бабичка се провиква:
    - Казал е всичките - значи всичките!

Заслужил Автор
    Регистриран
    01.01.2013
    Един заврян зет му писнало вече от тъщата и взел генералното решение да я хвърли от терасата. Завлякъл крещящата жена до парапета и с неистово усилие я преметнал. В последният момент обаче тя се хванала за парапета и започнала да крещи с всички сили за помощ, висейки от третия етаж.
    Зетя се посъвзел от неочаквания обрат, изтичал до килера и се върнал с един чук. Отдолу случаен минувач чул крясъците, погледнал на горе и видял някаква женица виси от тераса и някакъв мъж я налага с чук по ръцете да се пусне.
    -- Ей, ненормалник! - подвикнал минувача - Остави жената, бе!
    Зетя надникнал отгоре и спокойно казал:
    -- К'ва жена, бе, това е тъщата!
    Минувача се почесал по главата, присвил очи и процедил през зъби:
    -- Ейййй, ама как се е вкопчила, мръсницата!

VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Когато хвана чашата с ракия, два гласа започват да ми говорят.
    Единия казва: Изпий я, изпий я!
    А другия: Не го ли чу бе?! Изпий я!!!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    - Какъв си такъв тъп! От толкова години ходиш на училище, а нито една буква не си научил! Само едно тире и една точка знаеш! - крещят родителите. Малкият виновно навежда глава и пак отива в стаята си да пише точки и тирета в тетрадката си. Така минавали детските години на Самюел Морз...

Питали американец, французин и руснак с какви коли пътуват. Американецът казал: - На работа - с БМВ, из природата - с джип, в чужбина - с Форд. Французинът: - На работа - с Пежо, из природата - с Рено, а в чужбина - с Мерцедес. Руснакът казал: - На работа - с тролей, из природата - пеша, в чужбина - с танк.

Приказни работи
    /Н. Комедвенска/

-Кой на портичката хлопа? –пита баба с яка сопа и вратата не отваря.А отвън се отговаря:- Аз съм лоша Баба Яга,дето хич не й прилягада е вече Баба Яга.Подир мене е Снежанка,гладна като партизанка.Седем хърбави джуджета,Баба Меца с две мечета -всички - бедни емигранти с долни гащи на тиранти.- Леле! - плахо баба рече.- Що сте толкоз надалече?Тук не помним веч' дори Тилилиейските гори...- Миналата есен значи Гарван черен се разграчи,че във царските палати влизат евродепутати.Погнали Лъва навънка,без да хапе и да мрънка.Няма мои, няма твои,всички приказни герои -хора, зверове, пернати,
    станахме на демократи.Кума Лиса - дърта мента,я избраха в парламента,я обаче, кюта-пата,лапа кат' за сто мандата.Кумчо Вълчо - охранител,
    Косето - счетоводител,Зайо Байо с пълна чантамъкне зеле на аванта.На джуджетата добрички взеха златните парички за кюфтета и заплати
    на горките депутати.После пък на Баба Меца конфискуваха медеца,че го трупала в гърнета,без да плаща Дедесе-то.Вчера в Горската аптека
    Баба Костенурка клета изпищя като заклана,щото данъчен я хвана,че без касова бележка изцерила Ежко Бежко.А пък мене, Баба Яга,
    под лъжичката ме стяга,че за тез електорати ми отмъкнаха метлата и съвсем не ми приляга да се казвам Баба Яга.Па се сбрахме недоволни,
    гладни, хърбави и болни аз, Снежанка със джуджета,Баба Меца с две мечета,грабнахме си чукалата и напуснахме гората, щото тая демокрация
    си е жива ликвидация!

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    С всеки следващ ден и пост, се убеждавам че поне 80 % от пчеларите са и поети! Или, най малкото творчески настроени. Ебаси държавата!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    С всеки следващ ден и пост, се убеждавам че поне 80 % от пчеларите са и поети! Или, най малкото творчески настроени. Ебаси държавата!
    Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце с мед… и това са две гърненца с мед.

Да ... както е казал Чапаев:
    - Отляво - емигрант, отдясно - имигрант, а по средата - лубрикант ...

Почетен Автор
    Регистриран
    03.05.2011
    Пчеларски район
    Царево
    Купувач към продавач на пазара:
    - Тия домати що миришат на ракия?
    Продавачът отстъпва две крачки назад:
    - Сега как е?
    Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    - При този къс и мек Февруари, не ми се мисли, колко кисела ще е Баба Марта...

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Затова не му мисли, ами си сипи! Лалов пък, кога е купувал от мен домати?
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Страница 88 от 311 ПърваПърва ... 3878868788899098138188 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •