Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 2387

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Дамян Дамянов Виж публикацията
    Миналата година и аз показах такива снимки с градеж в хранилката. Не даде никакъв мед, цяла година се мотка, нито към добрите, нито към лошите. Е, днес този го изхвърлих.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от solaris60 Виж публикацията
    Миналата година и аз показах такива снимки с градеж в хранилката. Не даде никакъв мед, цяла година се мотка, нито към добрите, нито към лошите. Е, днес този го изхвърлих.
    Недей така, при твоят опит и знания да имаш пчели и да ти се моткат в краката, че и да ги изхвърлиш чак? Как ще се отрази този коментар на начинаещите, които те имат за дуаен в българското пчеларство.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Недей така, при твоят опит и знания да имаш пчели и да ти се моткат в краката, че и да ги изхвърлиш чак? Как ще се отрази този коментар на начинаещите, които те имат за дуаен в българското пчеларство.
    Приятелю, няма проблем. Пчелите и те са живи същества. Днес са в апогея си, утре са на боклука. А що се отнася до мен - аз съм един обикновен пчелар.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Приятелю, няма проблем. Пчелите и те са живи същества. Днес са в апогея си, утре са на боклука. А що се отнася до мен - аз съм един обикновен пчелар.
    Исках да наблегна на младите пчелари, че няма значение от кога си пчелар,колко кошера гледаш и колко знания имаш. Важното е да си упорит за да успееш, да не се отчайва човек от загубите. Загуби винаги ще има, както и посредствени семейства. Човек се учи докато е жив и пак неграмотен умира.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Исках да наблегна на младите пчелари, че няма значение от кога си пчелар,колко кошера гледаш и колко знания имаш. Важното е да си упорит за да успееш, да не се отчайва човек от загубите. Загуби винаги ще има, както и посредствени семейства. Човек се учи докато е жив и пак неграмотен умира.
    Абе нещо не ми се връзват двата ти поста, но след като казваш - съгласен съм. Важно е да сме в полза на младите. Малееееее, те ако чакат от тук да се учат - вълци ги яли.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Абе нещо не ми се връзват двата ти поста, но след като казваш - съгласен съм. Важно е да сме в полза на младите. Малееееее, те ако чакат от тук да се учат - вълци ги яли.
    Първият има лека закачка :-) :-) :-) , а и с този черен хумор, който имам :-) :-) така се получи.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Първият има лека закачка :-) :-) :-) , а и с този черен хумор, който имам :-) :-) така се получи.
    С една дума да ти кажа - нищо не се получи. Вервай ми.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Днес изживявам една чудесна, черноморска и дъждовна сутрин! Вчера им подложих сироп и питки, така дъждец е равносилно на прашец, нектарец и медец!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от бат тянко Виж публикацията
    Днес изживявам една чудесна, черноморска и дъждовна сутрин! Вчера им подложих сироп и питки, така дъждец е равносилно на прашец, нектарец и медец!
    Не се радвай много, че много влага - сещай се.

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Току що се върнах от пчелина. Има невероятен приток на нектар и прашец! Местноста е обсипана с талази, от бели, розови и тук там жълти и лилави багри! Слагам основи не ами, несмогвам! Най силните и търтеи им се прищяло, а някои и магазини пълнят! Както казва Ачката, ще се правят отводки. Кеф!!!
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 2 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 2 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •