Евала на г-н Марешки, че разбуни духовете в петролната мафия, да е жив и здрав, и да се пази най-вече!!!....надявам се да е предприел необходимите мерки!!
Еми в Айтос открил бендзинджийница тез динье!! - бегайте там...освен това се задейства КЗК, начело с няккъФ застрелян смотан очилат имбецил - поразмърдаха се всички!!!
И там си говорят за спекула, ама там спекулата сваляла цената.Де късмет и тука такива спекуланти.http://www.novini.bg/news/336895-мос...трол.html
Г-н Марешки и в Руситу купил тия дни бензиностанция - срещу централния офис на ЕКОНТ по пътя за Дунав Мост.
Шъ видят те, като завладее цяла България и ... събори бизнеса на генератори за браунов газ![]()
Днес заредих на ОМV. Дизел - 1.46лвДаже са сложили специална табела преди бензиностанцията, че да се вижда хубаво цената. Вътре едно хубаво, младо, чернокосо ми се усмихва...
А аз лесно се размеквам
Иначе Марешки ми е на 100-200м от входната врата, но обслужването му куца. Вътре една ми държи тон все едно пари и искам...
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))