Точно набор 1970.Уволниха ни на 31.08.1990 година и след 4-5 дни уволниха мартенците ни на 1.5 години служба.
Гладът не е заради това,че не можем да нахраним гладните,а заради това ,че не можем да нахраним богатите.
Хайде и аз да се разпиша тука! Под.72350 ВВ на МВР - гр.Кърджали. 22.09.92 - 17.03.94г.
П.П. Тогава бях млад и див, а сега само красив!![]()
Този пост е редактиран от IVO_3; 28.02.2016 в 18:12. Причина: Грешка!
"Десет грама практика са повече от тонове теория".
Поздрави от Нови пазар! Кърджали не започваше ли с 72?
Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. Сократ
Всеки трябва да извърви своя пчеларски път... Доктора от Павликени
Тези педали, нямат ли с какво да се занимават.Кои гарги ще плашат с наборна армия, Турските или Руските.http://www.novini.bg/news/338489-кар...арма.html
9 танкова бригада като кашик 93г.-95г. Караулна рота (Сливница, Студена )
Възпитаван основно от фелдфебел от царската армия на цар Борис 3 (дядо ми)
Чанко , а какво имаме сега? Армия или самолети ?Имаме 20 годишни пръдльовци, дето не могат да направят 1 коремно възлизане .Изключвам участниците във форума (те се занимават с нещо смислено ) . Мисля, че повечето участници в тази тема споменават с носталгия службата си в армията (ти може да си от другата част )
Не мисля, че моите синове са пръдльовци.Постарал съм се да станат нормални хора. Ако ти имаш синове направи като мен.Незнам каква носталгия гони служилите.Аз се кефя, че големият служи 1 г., а малкия откачи службата. Моята служба за мен е 25 месеца младост на вятъра. За армията, какво да ти кажа: преди разчитахме на Русия, сега разчитаме на Нато. Само свръх патриотите си мислят, че можем да се противопоставим на Турция ,примерно.Сетих се за онзи лаф: на гол гъз--чифте пищови.
Ние служихме понеже нямахме избор. Понеже сме служили са ни останали някакви спомени, за които обичаме да си спомняме, а иначе казармата си беше загубено време.
Ако зависеше от мен, никога не бих разменил две години с-у спомени от казарма.
Не наричай младежите така.
От тези младежи има добри спортисти, други след 1-2г. ще станат лекари, инженери, икономисти и др.
Има щатове за наемни войници. Който иска казарма може да кандидатства.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))