Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 5 от 7 ПърваПърва ... 34567 ПоследнаПоследна
Резултати от 41 до 50 от общо 70
    Забранен
    Регистриран
    21.09.2012
    Пчеларски район
    Русенски
    Цитат Първоначално публикувано от Илиев Виж публикацията
    Като няма пържено олио, в краен случай и със сурово става! Относно крадената нафта, аз не бих купувал от страх да не се окоти комънрейл-а, едни познати така си скапаха мотора на Мазда за 15 бона от по-ефтина нафта, и не можаха да го оправят, та я продадоха за 7 накрая.
    То, не отработеното олио, дори е по-добър вариант от отработеното, но цената му е доста над тази на дизела(около +50%)...

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Имах един познат (колега трабантаджия) който си слагаше отработеното олио от фритюрника в бензин А86 и си го караше, а след него се носеше мирис на пържени картофки.
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
    "Това е моята гледна точка"

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Дизелът е на 1.48лв. Ако падне под 1 лев ще е чудо! Зимата изобщо няма да гася двигателя, оставям да работи и си лягам, а на сутринта сядам и тръгвам
    Иначе най-добрия начин за олио и старо масло е да бъдат дестилирани. Старото масло излиза почти безцветно.

Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Забранен
    Регистриран
    30.04.2013
    Ако някой си мисли, че г-н Марешки се бори с картел на горивата в България, много се лъже.
    Според мен г-н Марешки иска само да си зарежда собствените си автомобили и микробуси с евтини бензин и нафта, а те не са малко, за да си превозва стоката с която търгува. Доказателство – защо не направи 5-10 бензиностанции във Варна, а направи само една, и сега иска да направи една в София, и още една в не знам си кой град.
    И така затваря кръгът, и не плаща за скъп бензин и нафта. Бензиностанции не носят никаква печалба за г-н Марешки, както той многократно е заявявал по медиите, а му спестяват много разходи, в неговата текуща дейност, и удрят по неговите конкуренти.
    Помните ли къде удариха неговите конкуренти – аптеките му, а не бензиностанцията.
    Всичко останало е един много евтин пиар по медиите.

Марешки е един много разумен бизнесмен, и никога няма да се намеси реално в търговията с горива в България, с много бензиностанции, и никога няма да се бори реално с монопол.
    Та самият той е монополист с многобройните си аптеки.

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от slavi 13 Виж публикацията
    Ако някой си мисли, че г-н Марешки се бори с картел на горивата в България, много се лъже.
    Според мен г-н Марешки иска само да си зарежда собствените си автомобили и микробуси с евтини бензин и нафта, а те не са малко, за да си превозва стоката с която търгува. Доказателство – защо не направи 5-10 бензиностанции във Варна, а направи само една, и сега иска да направи една в София, и още една в не знам си кой град.
    И така затваря кръгът, и не плаща за скъп бензин и нафта. Бензиностанции не носят никаква печалба за г-н Марешки, както той многократно е заявявал по медиите, а му спестяват много разходи, в неговата текуща дейност, и удрят по неговите конкуренти.
    Помните ли къде удариха неговите конкуренти – аптеките му, а не бензиностанцията.

Марешки е един много разумен бизнесмен, и никога няма да се намеси реално в търговията с горива в България, с много бензиностанции, и никога няма да се бори реално с монопол.
    Единственото вярно нещо в целия тоя пост е че "Марешки е един много разумен бизнесмен". Който има голям автопарк си прави ведомствена бензиностанция/и и зарежда само своите автомобили. Защо му е да продава бензин и дизел на половин Варна, ако е на загуба??
    Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:

Забранен
    Регистриран
    30.04.2013
    Заради пиара, написал съм го. Това е важно.
    И не е на загуба, казва, че не печели от тази бензиностанция, че тя се издържа сама. Ха сега де, защо един добър бизнесмен, ще се занимава с непечеливш бизнес, който не му носи печалба?
    Значи печалбата му идва от друго място.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    В аптека на Марешки, събираха някакви подписи.Нещо за референдум или за издигане на кандитатура за президент-някой знае ли.

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от marianski Виж публикацията
    Мисля, че картел няма! Случайно на големите вериги им са на една и съща цена горивата в даден град!

Нали знаеш,че нищо случайно няма на този свят !

Почетен Автор
    Регистриран
    06.05.2015
    Пчеларски район
    с.Дебнево,общ.Троян,обл.Ловеч
    Цитат Първоначално публикувано от slavi 13 Виж публикацията

Аз също не съм съгласен с повечето неща ,които си написал.....
    Няма начин да не се месиш в търговията с горива,след като правиш безиностанции в различни градове и продаваш на доста по-ниска цена.А това,че не му носят никаква печалба,изобщо не е вярно,защото никой не прави бизнес за да губи от него!

VIP Автор
    Регистриран
    17.04.2013
    Пчеларски район
    Сусурлево, Шопландия
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    В аптека на Марешки, събираха някакви подписи.Нещо за референдум или за издигане на кандитатура за президент-някой знае ли.
    Гугъл знае!
    http://referendum2016.bg/za-referendum-2016

Страница 5 от 7 ПърваПърва ... 34567 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •