Имах един познат (колега трабантаджия) който си слагаше отработеното олио от фритюрника в бензин А86 и си го караше, а след него се носеше мирис на пържени картофки.
![]()
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
"Това е моята гледна точка"
Дизелът е на 1.48лв. Ако падне под 1 лев ще е чудо! Зимата изобщо няма да гася двигателя, оставям да работи и си лягам, а на сутринта сядам и тръгвам
Иначе най-добрия начин за олио и старо масло е да бъдат дестилирани. Старото масло излиза почти безцветно.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Ако някой си мисли, че г-н Марешки се бори с картел на горивата в България, много се лъже.
Според мен г-н Марешки иска само да си зарежда собствените си автомобили и микробуси с евтини бензин и нафта, а те не са малко, за да си превозва стоката с която търгува. Доказателство – защо не направи 5-10 бензиностанции във Варна, а направи само една, и сега иска да направи една в София, и още една в не знам си кой град.
И така затваря кръгът, и не плаща за скъп бензин и нафта. Бензиностанции не носят никаква печалба за г-н Марешки, както той многократно е заявявал по медиите, а му спестяват много разходи, в неговата текуща дейност, и удрят по неговите конкуренти.
Помните ли къде удариха неговите конкуренти – аптеките му, а не бензиностанцията.
Всичко останало е един много евтин пиар по медиите.
Марешки е един много разумен бизнесмен, и никога няма да се намеси реално в търговията с горива в България, с много бензиностанции, и никога няма да се бори реално с монопол.
Та самият той е монополист с многобройните си аптеки.
Когато мирогледа на един човек се свие толкова, че се превърне в точка, той казва:
Заради пиара, написал съм го. Това е важно.
И не е на загуба, казва, че не печели от тази бензиностанция, че тя се издържа сама. Ха сега де, защо един добър бизнесмен, ще се занимава с непечеливш бизнес, който не му носи печалба?
Значи печалбата му идва от друго място.
В аптека на Марешки, събираха някакви подписи.Нещо за референдум или за издигане на кандитатура за президент-някой знае ли.
Аз също не съм съгласен с повечето неща ,които си написал.....
Няма начин да не се месиш в търговията с горива,след като правиш безиностанции в различни градове и продаваш на доста по-ниска цена.А това,че не му носят никаква печалба,изобщо не е вярно,защото никой не прави бизнес за да губи от него!
Гугъл знае!
http://referendum2016.bg/za-referendum-2016
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))