Мисля, че картел няма! Случайно на големите вериги им са на една и съща цена горивата в даден град!![]()
Мисля, че картел няма! Случайно на големите вериги им са на една и съща цена горивата в даден град!![]()
В бизнеса има понятия като пазарна сила на купувачите и пазарна сила на продавачите. В бизнеса добри самаряни няма. Ще ви дам лесен и ясен пример.
Имаме един заможен бизнесмен които дълго се бори с майкопроизводствения монопол или картел както искате го наречете.
Ами питам тогава защо сега не продава майките по 2 лева парчето а отводките по 20 лева парчето? Така де, може да си го позволи човека.
Защо Бил Гейтс не си направи една бензиностанция тука и да продава бензина по 1 стотинка литъра, всички ще купуваме уиндоус.
Матеев президент, президент...!![]()
Винаги може по-добре.
За картела е ясно и на децата. Но откакто почнаха да падат цените на горива и колата ми вдигна разхода. Дали търговците не решиха, че щом ще свалят, то поне да е всичко (качеството)?!
Здравейте,
Към 18.30часа, заредих на OMW дизел на 1.77лв.
Това за разхода, ме беше попритеснило! Сега се успокоих.................Че не е само с моята "любима"!
Поздрави, В крайна сметка ние какво искаме??? Хем гориво "без пари", пък на всичкото отгоре и КАЧЕСТВЕНО! Г. Георгиев
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))