Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 70

Преглед на хибрид режима

Почетен Автор
    Регистриран
    08.01.2012
    Пчеларски район
    Ямбол
    Мисля, че картел няма! Случайно на големите вериги им са на една и съща цена горивата в даден град!

VIP Автор
    Регистриран
    14.02.2014
    Пчеларски район
    Сливен
    В бизнеса има понятия като пазарна сила на купувачите и пазарна сила на продавачите. В бизнеса добри самаряни няма. Ще ви дам лесен и ясен пример.
    Имаме един заможен бизнесмен които дълго се бори с майкопроизводствения монопол или картел както искате го наречете.
    Ами питам тогава защо сега не продава майките по 2 лева парчето а отводките по 20 лева парчето? Така де, може да си го позволи човека.
    Защо Бил Гейтс не си направи една бензиностанция тука и да продава бензина по 1 стотинка литъра, всички ще купуваме уиндоус.

Матеев президент, президент...!
    Винаги може по-добре.

За картела е ясно и на децата. Но откакто почнаха да падат цените на горива и колата ми вдигна разхода. Дали търговците не решиха, че щом ще свалят, то поне да е всичко (качеството)?!

Автор
    Регистриран
    02.08.2014
    Цитат Първоначално публикувано от Юрий Цветков Виж публикацията
    За картела е ясно и на децата. Но откакто почнаха да падат цените на горива и колата ми вдигна разхода. Дали търговците не решиха, че щом ще свалят, то поне да е всичко (качеството)?!
    хм... и аз го забелязах това явление...

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Към 18.30часа, заредих на OMW дизел на 1.77лв.
    Това за разхода, ме беше попритеснило! Сега се успокоих.................Че не е само с моята "любима"!

Поздрави, В крайна сметка ние какво искаме??? Хем гориво "без пари", пък на всичкото отгоре и КАЧЕСТВЕНО! Г. Георгиев

VIP Автор
    Регистриран
    22.12.2010
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Защо Бил Гейтс не си направи една бензиностанция тука и да продава бензина по 1 стотинка литъра, всички ще купуваме уиндоуса.
    Ами защото пак ще ни се иска да краднем, за да не плащаме.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •