Ще ти отговоря в твоя тон – ''каквото повикало ,това отговорило '' .Не знам какви бързаци са седмаците,но ще се заинтересувам,може да има информация е за тях.Но явно ти си след деветия,леко закъснял, щом не помниш какво си писал. Пък може да си бил подвластен на твоя приятел Етила . В Ямбол имаше училище за тях –'' И. Вазов.'' Цитирам твое писане –''...От декември до .....мятам един чорап............В чорапите има МЕДНО–захар.................Не подбуждам с МЕД . ..................а моя мед е скъп.'' Какво ли слагаш в тези питки за да ги наречеш медно–захарни? Хартия ,на която пише МЕД от Бат Тянко ,и бъркаш,бъркаш със захарта,докато се получи твоето МЕДНО–захарно тесто. Сега ще ти направя проста сметчица колко мед ти отива ,ако слагаш мед ,а не надписана хартийка за твоите 100 кошера–средно по 1.250 –1.300 на кошер, или това са 130 кг. тесто ,от което 60 кг. е мед.Колко тенекета е това ? Цитат твой –''Утре пак '' .Или другояче казано ,нови чорапи с МЕДНО–захарно тесто ,и нови 60 кг. мед ,от твоя,скъпия. Е,колко станаха тенекетата? Ха сега си отговори сам даваш ли им мед /под каквато и да е форма/ или не им даваш? Мен не ме интересува,но ти не се самозалъгвай че не храниш с мед,а от там да заблуждаваш и младите колеги.