Таз пролет ще третирам,като предните години-строителна рамка и подмяна минимум на половината рамки в плодника...Ааа и малко йод или калиевперманганат в сиропа и водата...
Преди малко непознат колега ми се обади да ме пита откъде да си намери един химикал. Колегата се обиди, но 3 пъти звъни, 3 пъти затварям...
Телефонът ми е включен винаги и ако не вдигам, значи не мога да говоря и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще ви се обадя при първа възможност.
На никого не съм отказвал помощ или информация или каквото и да било, СТИГА да имам времето.
За специализирана химия, която не се намира във всеки магазин за реактиви, можете да се обръщате към фирма ФОТ ООД - http://www.fot.bg
Имат офиси в София и Бургас. Дори и това което търсите да го нямат в наличност, доставят го за 1-2 седмици. Поръчва се на името на фирма, а не на физическо лице.
Цените им са малко по-високи, отколкото ако си поръчате същия химикал директно от чужбина, но за малки количества...повярвайте ми не си заслужава бягането по митници и цялата документация.
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
За съжаление и аз си го купих от Гордиан за 46 лв. Другия път ще се замисля като си поръчвам от тях препарати.
С какво ще третираме- строителна рамка, витамини, оксалова, Био Апис. Това за пчелите! За пчеларите- бира, ракия, морски дарове, мастика, бяло вино, джин фис, Биволско сърце и моцарела, ракия! Оппа повтарям се, има и още но.....!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Видях 2 обезкрилени търтея пред 2 от кошерите и за това сложих само на тях силен препарат да видим какво ще стане. Направи ми впечатление многото търтеево пило в горния край на рамките, даже си рекох да не е търтовка, но като светнах с фенерчето, под него се вижда работническо пило, но не съм ги ровил. След 2 дена ще видя какво е паднало и дали може да се вярва на hive clean.
И можели да се вярва на hive clean?
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))