А дали войната не е започнала вече?
А дали войната не е започнала вече?
И аз това се питам
Силно се надявам да не греши:
Слава Севрюкова:„Ще дойде време населението в България силно да оредее. Мнозина ще я напуснат. Но по земите ни все ще има хора, зовящи се българи, говорещи родния език. От най-старите народи в Европа сме, няма да ни затрият.”
„Българското племе никога, ама никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други народи, както ми се „разкрива“, ще изчезнат, ние – не. Помнете – НИКОГА! Събудената мощ на духа на българина е голяма. Родината ни ще се превърне в райска градина. Тези, които сега я напускат един ден горчиво ще съжаляват.” „Таман страната ни ще се пооправи и светът ще тръгне на зле. Но ние тогаз вече ще сме на завет за онова, което иде… То ще трае наполовина на времето на Втората световна война…“
Аааа пак се чудя дали пак не сбърках темата ама нали е все за свършек.(не знам с коя друга дума да я заместя)
Мисля, че Духът български започна да се възражда и така да се каже обърнахме тренда. Може да звучи налудничево, но в момента се забелязват онези малки синкави пламъчета от които в последствие се разгаря силния огън, просто върху тях трябва да поставим подходящите клечки и пламъка ще тръгне.
Здравей Георги 1974, През кои години е живяла Слава Севрюкова и колко хора, и по каква причина са напускали родината си тогава?
Хващам се за четвъртото изречение отзад напред.
Дали това не са съчинения на пловдивчанина, който пише от нейно име?
Не го приемай като заяждане. Просто съм Тома Неверни.
Това е проблема на пророците не знаеш кое е казала кое не. И съм съгласен с теб просто не виждам как ще се изпълнят пророчествата.(но много империи паднаха византийска, османска, римска и т.н. и то от варварите)
Мен ако питаш проблема е че е жалко да се надяваме на пророци но на кой
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))