Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 6 от 36 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследнаПоследна
Резултати от 51 до 60 от общо 358
    Потребител
    Регистриран
    04.10.2010
    Цитат Първоначално публикувано от advanced
    ползвам 50 литровия вече 2 гд.ползвам го за такера и за боядж. пистолет.за тия пари се представя добре.

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от ivan5555
    ползвам 50 литровия вече 2 гд.ползвам го за такера и за боядж. пистолет.за тия пари се представя добре.
    Каква марка / модел е?

Заслужил Автор
    Регистриран
    19.04.2011
    Цитат Първоначално публикувано от Kiril8305
    Колега като марка нищо не ми говорят - като конструкция обаче съм си харесал тея с отделен електромотор , ремъчна предавка , и цилинъдрът с буталото.Изглеждат някак по истински.
    Те май всички от тези линкове дето пратих са именно такива

Цитат Първоначално публикувано от Kiril8305
    Колега като марка нищо не ми говорят - като конструкция обаче съм си харесал тея с отделен електромотор , ремъчна предавка , и цилинъдрът с буталото.Изглеждат някак по истински.
    Те май всички от тези линкове дето пратих са именно такива
    Ами не са , първите от по евтините вариянти с по малките бутилки като литраж са т.н моноблокове.Обърни внимание при тях няма да видиш ремъчна предавка.

VIP Автор
    Регистриран
    31.12.2010
    Advanced, а знаеш ли за колко работа ще го ползваш докато му изтече гаранцията ? Ако не , даваш пари на вятъра . Има два-три български сайта където са изписани десетки страници за компресорите , може и там да погледнеш . Аз преди няколко години прибрах един ЗиЛ с трифазен двигател , че май беше тръгнал към Вторични ... Предстои му лека доокомплектовка , ама като му дойде времето .

Колеги ,незнам дали сте информирани че съществуват и електро такери които са много добри и няма нужда от набутване за компресори и маркучи.Накратко ще ви кажа че не всички ел такери са такива за каквито ги представя фирмата производител, най доброто което е на пазара и става точно за нашата работа не е с марката бош или други тем подобни , ами се произвежда в Чехия и е само 79 лева. Кове само скоби, следващият модел на същата фирма кове и пирони но е по скъп.Това е този само със скобите.Novus J-102 DA http://www.tashev-galving.com/tg/fac...gTreeTable.jsp

Като отворите линка прекарайте надолу аз съм отворил такерите.

Тук може да прочетете за какво иде реч, коментирани са всички възможни такери ,и информацията е от хора които ги ползват професионално.За този който съм ви писал също има информация.Надявам се да съм ви бил полезен.Весели празници.

Бях забравил да сложа линка. :D http://www.napravisam.bg/forum/viewt...BA%D0%B5%D1%80

Потребител
    Регистриран
    13.06.2011
    Пчеларски район
    Бургас
    sisi_bs В Бургас най-ниски са цените в склада на "Фигаро"-срещу КАТ вдясно ,имат и такери ,и консумативи.

Страница 6 от 36 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •