Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345
Резултати от 41 до 48 от общо 48
    VIP Автор
    Регистриран
    01.03.2013
    Сега като се замислям, със субсидии, откраднати кошери и инверт, дали няма да се надхвърли професионализма, А?
    Кой даваше 10 000лв. за NOW HOW?

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Оооооох ще ме умориш, не са 25 000 лв , а 25 000 евро. Аз нямах татко пчелар да ми подари първите кошери, затова купих. При кандидатстване по програма ти трябват X-бройки, зависи по коя мярка кандидатстваш. Никой не ти пречи и ти да ги вземеш, но вместо да подаряваш 10 000 лв по-добре дай 100 лв на някоя фирма занимаваща се по програмите да ти отвори очите. Ако и тях не искаш да дадеш,изгледай клипа който качиха в форума, там поясняват по кой и за какво може да кандитатстваш. И забрави тази жалка три годишна програма по кояято се бориш всяка година.
    Ако ще умираш, да спирам да пиша.Само за да приключа.Не съм ползвал никаква програма и то не защото някой ми пречи, просто не ми се налага.Тези пари -10 000лв., не ти ги подарявам, с тях искам да купя технологията ти, за да вадя по 400лв. от кошер.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Май прекалих днес с алджирката от бат тянко,нещо много споделям днес .
    Много колеги ще се питат, какво ли си споделил и къде. Най-добре си коригирай поста към колежката Георгиева, а Дамянов ще оправи останалото.

Почетен Автор
    Регистриран
    19.05.2011
    Пчеларски район
    асеновград
    Чанко тънка ти е офертата. Срещу 10000 еднократно да вземаш по 52000 на година. Вдигай мизата и може да те огрее.

VIP Автор
    Регистриран
    27.09.2014
    Пчеларски район
    Бургас
    Цитат Първоначално публикувано от vencii Виж публикацията
    Чанко тънка ти е офертата. Срещу 10000 еднократно да вземаш по 52000 на година. Вдигай мизата и може да те огрее.
    Усетих се, ама както винаги -късно.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Май прекалих днес с алджирката от бат тянко,нещо много споделям днес :-) :-) :-) :-) :-) . Изтривай после всичко, който разбрал, разбрал. В днешно време най-скъпото е информацията. Мозък не се налива с фунията :-) :-) :-) :-) .
    Много абонати станахте с тази опция Ще ви раздавам дрегери! Много обичам да ми палят телефона в 3-4 сутринта.
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Почетен Автор
    Регистриран
    30.11.2014
    Пчеларски район
    Ямбол
    Цитат Първоначално публикувано от ch.atanasov Виж публикацията
    Тука или скромничиш или послъгваш май. До колкото знам пчеларството ти тръгна с 25 000 по програма. Ти ще ни кажеш името и.Моето мнение е, че когато се пишат -цифри трябва да е най-малко на трезва глава. Още нещо--света не е толкова голям вече, колкото изглежда.
    Атанасов,ама недей така ве. Направо му бъркаш в ''душата'' с напомнянето за парите от програмата.Просто човека е забравил как приплакваше преди време , че акарите ще изядат и него ,а му предстои проверка по програмата .Спомням си само вопъла му:'' Само да свърши тази програма'' Ще се опитам да намеря този негов пост .А иначе казано от народа за подобни изсилвания –''То ,туй ,да не ти е ПРЪДНЯ БОЯ ? '' Това е голямо изкуство ша знайш ,ама ний сме гламави и не моим да го прилагаме.Ша на научат те такие момци .Ако ли не приемоме от уроците ,ще дуаме супата.

Наблюдател
    Регистриран
    01.12.2014
    Пчеларски район
    Божурище, Хераково
    Здравейте. Понеже и аз много се интересувам от Фарар, може ли да помоля модератора да изтрие всички мнения, които нямат нищо общо с темата. Защото на всичкия ми хал на все още незапочнал да пчеларства мераклия се забърках от излишни постове. Струва ми се, че от 219-ти натам включително всички не допринасят с нищо за това как се пчеларства с тази система кошери. Благодаря.

Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •