Сега като се замислям, със субсидии, откраднати кошери и инверт, дали няма да се надхвърли професионализма, А?
Кой даваше 10 000лв. за NOW HOW?![]()
Сега като се замислям, със субсидии, откраднати кошери и инверт, дали няма да се надхвърли професионализма, А?
Кой даваше 10 000лв. за NOW HOW?![]()
Чанко тънка ти е офертата. Срещу 10000 еднократно да вземаш по 52000 на година. Вдигай мизата и може да те огрее.
Атанасов,ама недей така ве. Направо му бъркаш в ''душата'' с напомнянето за парите от програмата.Просто човека е забравил как приплакваше преди време , че акарите ще изядат и него ,а му предстои проверка по програмата .Спомням си само вопъла му:'' Само да свърши тази програма'' Ще се опитам да намеря този негов пост .А иначе казано от народа за подобни изсилвания –''То ,туй ,да не ти е ПРЪДНЯ БОЯ ? '' Това е голямо изкуство ша знайш ,ама ний сме гламави и не моим да го прилагаме.Ша на научат те такие момци .Ако ли не приемоме от уроците ,ще дуаме супата.
Здравейте. Понеже и аз много се интересувам от Фарар, може ли да помоля модератора да изтрие всички мнения, които нямат нищо общо с темата. Защото на всичкия ми хал на все още незапочнал да пчеларства мераклия се забърках от излишни постове. Струва ми се, че от 219-ти натам включително всички не допринасят с нищо за това как се пчеларства с тази система кошери. Благодаря.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))