Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 991

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    22.12.2015
    Пчеларски район
    обл.Плевен
    Цитат Първоначално публикувано от borislav aleksandrov Виж публикацията
    За 1 050 - 1 070 лв. 24 рамкова ( 20 плодникови ДБ или по 24 магазинни/корпусни) с ел. задвижване 12/220 - може да си вземеш от Добрич без да ти се налага да чакаш ...
    За по-малко (8, 10, 12) плодникови ДБ произвеждат ли в Добрич? На 12 и 220в. Цената не е проблем. Радиални ли са или касетъчни?

Super Moderator
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Добруджа
    Цитат Първоначално публикувано от Валентин. Виж публикацията
    За по-малко (8, 10, 12) плодникови ДБ произвеждат ли в Добрич? На 12 и 220в. Цената не е проблем. Радиални ли са или касетъчни?
    Радиални. Освен да ти дам телефона на производителя и да го питаш.
    Аз винаги искам хората да ми обяснят с прости думи за какво става въпрос. Ако те не могат, значи или те не го разбират или нещо не е наред.

Наблюдател
    Регистриран
    01.03.2011
    borislav aleksandrov, би ли дал телефонния намер на производителя в Добрич и на мен. Тези дни ще ида до пчеларското изложение в Пловдив да погледна и там, чудя се на еднаот Стохи04 24 рамкова за 1600лв.

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Цитат Първоначално публикувано от marin_006 Виж публикацията
    borislav aleksandrov, би ли дал телефонния намер на производителя в Добрич и на мен. Тези дни ще ида до пчеларското изложение в Пловдив да погледна и там, чудя се на еднаот Стохи04 24 рамкова за 1600лв.
    Аз имам такава на Стохи от 2 години доволен съм питите направо ги суши няма късане.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.05.2013
    Пчеларски район
    Карлово,Своге,Храбърско
    Цитат Първоначално публикувано от Ivan_vd Виж публикацията
    Аз имам такава на Стохи от 2 години доволен съм питите направо ги суши няма късане.
    Освен магазинни пити имали приставка, за плодникови?

Наблюдател
    Регистриран
    01.03.2011
    Здравейте колеги. Фирма Стохи я нямаше на пчеларското изложение в Пловдив и си купих друга центрофуга, сръбска на Techtron DOO от Пчеларски център Рус
    е, 42 рамкова за 2200лв. Надявам се да съм направил добър избор. Някой работи ли с тази центрофуга?

Избора ти е правилен и добър само цената не ми харесва ,при положени е че в Белград я гледах за 700 евро! Има захранване и на 12в.нали?
    нали?

Заслужил Автор
    Регистриран
    26.12.2013
    Пчеларски район
    СЕВЕРОЗАПАДНАЛ
    Цитат Първоначално публикувано от Вълчан Виж публикацията
    Освен магазинни пити имали приставка, за плодникови?

Няма допълнителна приставка но стават същият брой,корпусни и плодникови рамки.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 3 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 3 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •