Аз написах работих от 1995 до 2014г в ОДБХ (бях съкратен защото съм ветеринарен техник не съм доктор) , сега от две години не съм на държавно бюро ти казваш че бе златно заплатата ми бе чисто бе 412лв. ако за теб това е злато здраве му кажи. Поста който заемах помощник на официален вет. лекар никога не е имал впрочем както и на официалния лекар правомощията да решаваме какви пари кой да взема. Програмите за който се вземат много пари Сапард и т.н. въобще не минават през нас. и не ветеринарите определят парите. Ние осъществявахме контрол от ветеринарна гледна точка за изпълнение по ЗВД . Програмите и парите и задълженията са на инспектори от МЗХ. Ние са занимавахме точно по ДЕНИМИНУС там няма такива кандидати за който говориш а в 90% са хора с 5-6 крави и до 50 овце както и пчелари.Това не са хора с яхти канута и прочие и аз не виждам нищо лошо да взимат пари.
Аз изказах моята логика а тя не е в защита на олигарсите по добре да се взимат пари и от дребните фермери въпреки че се облагодеталстват някой други в големи размери. Ти щом ми пишеш така или предпочиташ никой да не взима или всички да взимат(всекиму спрямо потребностите му) и аз искам да е свобода равенство и братство но това в отворена пазарна икономика невиждам как ще стане.