Цитат Първоначално публикувано от Емко Виж публикацията
Ще се радвам дори и отводка да е , колкото до настаняването вече имам местенце макар и вкъщи. На около 2км от мен има рапица,акация и сладчоглед. С терорията според мен съм що годе готов,3книги съм изчел една от тях е на Л.Радоев. Форума може да се каже че съм го препрочел 2 пъти. Имам 2ма стари пчелари по 73год. Който са ми обещали да ми помагат. Бях около тях цяло лято ,но реших първо теорията после семействата. С колега от форума се разбрахме покрай изложението да се видим искал да ги намали на половина имал 16 някъде. Чакам и отговор за ранни отводки направени миналата год. И иззимели. А за смъртността не бях разбран . миналата 2015г.имаше доста смъртност пролетта ,според някой нозематоза други смятаха че са от глад.. Други от студ.
Емко давай района е добър често съм минавал през Кнежа. По мой съвет почни с 3-4 да можеш да правиш комбинации и ако някой се издъни да го подкрепиш с другите. Отводки април но кой ще ти продаде не знам кофти ако ти продадът скапано пчелно семеиство за миналогодишна късна отводка.