Пауловнии насадени от коренчета тази пролет.Снимани са преди месец.
Пауловнии насадени от коренчета тази пролет.Снимани са преди месец.
Силата присъства там, където работи мисълта.
Поливаш ли ги редовно? Листата изглеждат слаби и измъчени, освен това дръжките и листата нещо жълтеят. Утре ще ти щракна снимка на пауловнии, засадени преди 2 месеца от малка чашка, като към днешна дата са по-високи от твоите, листата са по-много, по-големи, по-тлъсти и тъмно зелени. Стъблото е по-дебело, дръжките на листата - също. При мене обаче поливането е почти ежедневно, а в корените им при засаждането сложих хапчета с изкуствена тор.
Да поливам ги редовно, в момента са високи около 1.70м. и растат чудесно.
И ВСЕ ПАК ИМАЛИ НЯКОЙ КОЙТО Е ВАДИЛ МЕД ОТ ПАУЛОВНИЯ
Колеги пауловня томентоса се сади от доста години в БГ но на малки площи. Ако се огледате когато сте на разходка в градския парк можете да си съберете семена. Дървета има в всички градски градини и паркове.
Поздрави
Извинявам се, ако съм обидил някого, просто форумът си е за това, без лоши чувства, а и реално всеки си стои и с името и компютъра. Не искам пчеларите да се бият като "вода в бряг" от един медонос към друг, от един "окривател на толата вода" към друг!!! Мен ме радва ентусиазума на stanko1972, дори се свързах със собственика на фирмата и му предложих да се насочи и към покриване научно на медоносноса от тези дървета, имайки в предвид, че пчеларите са хора, които ще тръгнат да си търсят" бялата лястовичка" сами, както е винаги досега! А това, христо, за въшките е идея- някой внася въшки от "Унгарска акация", и след карантината си ги пуска по акациите си на пчелина и произвежда "акациев манов мед"!!!
http://www.youtube.com/watch?v=WHtH5hJCtrE&feature=player_embedded#!
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))