Това беше същността на спора. Докога ще се раздават едни такива безконтролни пари на сулю и пулю?
Моля те конкретно кого имаш в предвид сулю и пулю?
Това беше същността на спора. Докога ще се раздават едни такива безконтролни пари на сулю и пулю?
Моля те конкретно кого имаш в предвид сулю и пулю?
Но това което аз знам е че за овца до 50 бр. е осемдесет и няколко лв. а над 50бр. трийсет и няколко но въпреки всичко те се неколкократно по голями от парите за пчели.
Това е част от поста ми не разбирам защо искаш да кажеш че съм защитавал безконтролно раздаване на пари.
Не мисля че МЗХ то така отпуска пари безкконтролно на обикновените селяни. Казвам за законните положения а не за мафия подкупи и др.
Хора рекламата прави всичко , а и ми хрумна една идея защо не си направим една марка и да продаваме директно на европейците да видят що е качествен мед .
Мисля че най добре да спрем по този въпрос започва много да се овърта и излиза че съм на страната безаконието и т.н. Не мисля че трябва да се чувствам виновен че съм казал че селяните не взимат толкова пари колкото цитира господина а той си помисли че съм пчеларо -овчар или спяща клетка на овчарското съсловие.
Моята логика вярна или не е такава. Ние като страна членка на ЕС си плащаме вноската която е около 800 милиона зависи от БВП. Ние България я плащаме и ако може да си върнем част от тези пари под формата на усвояване на еврофондове аз съм на 100% за, ако не ги усвоим ги губим а си цакаме за членството.
Винаги досега от програмния период се облагодетелстваха големите играчи сега за пръв път и по обикновенни хора (пчеларите защо ги няма не знам а също съм пчелар вярно с 30 кошера но нито съм регистриран нито съм взимал пари)
Ако цената ти кореспондира на качеството, както пишеш по-горе, тогава не виждам защо трябва да се засягаш от двойно по-ниската стойност на слънчогледовия мед. Предполагам, не се засягаш и когато получаваш значително по-големи добиви, заради условията в които работиш, респективно пари след това. Аз сега да седна да се засягам, защо при мен пашата е слаба, а при теб е в изобилие. Изобщо по-полека със засягането, никой не ти обижда меда, за всички има място под слънцето, както и факти, които ни се налага да приемем.
Христо Йорданов
В момента има 5 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 5 гост (и))