Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 4956

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Това беше същността на спора. Докога ще се раздават едни такива безконтролни пари на сулю и пулю?
    Моля те конкретно кого имаш в предвид сулю и пулю?

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Георги 1974 Виж публикацията
    Това беше същността на спора. Докога ще се раздават едни такива безконтролни пари на сулю и пулю?
    Моля те конкретно кого имаш в предвид сулю и пулю?
    Сулю и пулю - този и онзи или на кой да е.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Но това което аз знам е че за овца до 50 бр. е осемдесет и няколко лв. а над 50бр. трийсет и няколко но въпреки всичко те се неколкократно по голями от парите за пчели.
    Това е част от поста ми не разбирам защо искаш да кажеш че съм защитавал безконтролно раздаване на пари.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Не мисля че МЗХ то така отпуска пари безкконтролно на обикновените селяни. Казвам за законните положения а не за мафия подкупи и др.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    Мисля че най добре да спрем по този въпрос започва много да се овърта и излиза че съм на страната безаконието и т.н. Не мисля че трябва да се чувствам виновен че съм казал че селяните не взимат толкова пари колкото цитира господина а той си помисли че съм пчеларо -овчар или спяща клетка на овчарското съсловие.

Почетен Автор
    Регистриран
    28.07.2013
    Пчеларски район
    Странджа
    Сламки не,ами цели греди плуват във всеки кошер.Прашец,прополис,восък,пчел но млечице,търтиево млечице,"малки пчелни семейства" и т.н.Въпроса е дали ти се занимава.Пазар за качествен продукт се намира.Въпроса опира до колко време си склонен да отделяш на пчелите.
    Който управлява знанието,управлява всичко!
    "С пари можеш да си купиш къща,но не можеш да създадеш дом,с пари можеш да имаш компания,но не и приятели,с пари можеш да си купиш лекарства,но не и здраве!" - китайска поговорка...
    "Повечето хора не искат свобода, защото е отговорност, а те се страхуват от нея" Зигмунд Фройд

VIP Автор
    Регистриран
    29.09.2011
    Пчеларски район
    Витоша над 1000м.
    Цитат Първоначално публикувано от Pavel_Bs Виж публикацията
    ....Прашец,прополис,восък,пч лно млечице,търтиево млечице,"малки пчелни семейства" и т.н....
    Всичките тия изброени нещица зависят от едно обективно условие. Наличие на достатъчно растителност отделяща нектар, в икономически полезната зона на летеж на пчелите. А това условие не навсякъде и не по всяко време се изпълнява. Друго дай!
    Не казвай " Хоп! " , преди да си скочил!

Автор
    Регистриран
    04.02.2016
    Пчеларски район
    ЯМБОЛСКО
    Бой с пчели (нали вече има с петли , бикове и т.н) , само най смелия и силен ще оцелее

VIP Автор
    Регистриран
    12.02.2015
    Пчеларски район
    Европа
    Аз пък дочух, за изкупна цена на едро 6 лева за кило.
    В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.05.2014
    Пчеларски район
    русе
    На етикетите в Кауфланда мисля, че пише пчелен продукт, а не мед, така че това е, така да се каже подвеждаща информация, но се оказва, че не лъжат, и съответно не може да им се търси отговорност....както се казва - кьорав на карти не играе!

Страница 1 от 3 123 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •