Цитат Първоначално публикувано от Тони Виж публикацията
Идеята не е да има спорове и разправии между пчелари и земеделци. От МЗХ са обещали да си приключат наредбата на 25 и на 26 да дойде представител, който да обясни на заинтересованите страни как точно ще се работи. Аз лично не вярвам да се оправят, но това са обещанията. Втората част е предвидена, ако наистина има заинтересовани страни от реални сделки да седнат и да си обсъдят взаимноизгодните условия. От това което знам има голяма вероятност хитрите земеделци, които се канят да си правят кошери за да лапнат всичките пари и нищо да не дадат на пчеларите, да духнат супата. Но ми е любопитно да видя кои ще надделее, пчеларските връзки или земеделското лоби. Предвидените пари за опрашване, така или иначе няма да стигнат за всички и ще бъдат разпределени между няколкостотин земеделеца.
Информация от днес. Надделя земеделското лоби естествено. Пак са ни мили очите с празни приказки. Всеки земеделец който иска да прибере парите ще може да си стане пчелар. За възражения по наредбата срока е до 26.02.2016г. Хайде сега пчеларските лидери са на ход !