Не знам. но нещо нещата не са както бяха преди,живея на 700м надморска височина и вчера гледам, че джанките са напъпили! Не това не е някогашното време!
Не знам. но нещо нещата не са както бяха преди,живея на 700м надморска височина и вчера гледам, че джанките са напъпили! Не това не е някогашното време!
Аз лично се доверявам на този руски сайт което доста точен https://www.gismeteo.ru/catalog/bulgaria/ следя го около два месеца и съм доста доволен избирате област град и готово![]()
Точен, колко да е точен?!? Също както и американският сайт за дългосрочни прогнози и българските са точни за 3(три) дни напред, за 7(седем) долу-горе, я вятъра ще объркат, я +-50% в градусите...
Средата на декември сайтовете за дългосрочни прогнози даваха за България, че до края на януари най-ниските температури ще са за няколко дни -5градуса и малко превалявания, а то какво стана(-20 и кусур, и колко сняг)...
Хубаво е да се следят дългосрочните прогнози, но трябва да се има повече от "едно на ум"...
Следя същия руски сайт.Напоследък всеки ден си мени дългосрочните прогнози. Иначе кото го сравнявам с другите май и да е по-добър.
Точно този сайт е много неточен. Направи през 5 дена принтскриин на март и после сравни да видиш какво става. http://www.accuweather.com/bg/bg/sof...-weather/51097 този ми се струва по точен, ама не може да му се вярва и на него.
Този пост е редактиран от Nik_m; 20.02.2016 в 23:09.
Колега,този последния който го посочваш го следя от началото на годината и е точен.Сверявам го като в същото време питам в района където ми е пчелина,как е времето.По-този сайт се ориентирах кога ще е хубаво времето и два пъти ги отварях,за подхранване и за чистене на дъната.
Ползвам същия сайт. Обикновено е верен, но на два пъти ме е лъгал и то в краткосрочната прогноза.
Това може да се дължи на погрешна информация от местните МТО станции.
/Предполагам че подобни сайтове ползват инфо. от местни МТО. Тук Матеев може да уточни по-добре/.
Времето през февруари 2016, е типично.............мартенско.![]()
IMG_20160221_214237.jpg
Избързвате. Това е от 06.04.2015.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))