Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 632

Разгънат преглед

Потребител
    Регистриран
    06.11.2015
    Цитат Първоначално публикувано от rosty_sz Виж публикацията
    Много ми е интересно ти, Слави боледувал ли си някога? И понеже знам отговора ще задам следващите въпрос, ходил ли си на лекар? Някога правили си си изследване с някаква медицинска техника? Приемал ли си лекарства?
    Странно, на всички въпроси отговора е ДА.
    Те пчелите някакви насекоми оставяме ги на естествен подбор обаче за нас лично естествения подбор нещо не е добра алтернатива а?

В интерес на истината се надявам повече хора да си оставят семействата на естествен подбор. Така семействата ще намелеят значително и може би ще се вдигне цената на пчелните продукти.
    Дядо ми е набор 1920 г., след войната става фотограф в държавната болница в Пловдив. Там с кой е говорил, с какъв професор забравих, та си изяснява колко са вредни антибиотиците. Освен антибиотици явно е решил, че всички лекарства са вредни понеже никога не го видях да употребява лекарства. Разболявал ли се е? Естествено, случи се 2-3 пъти за 30 г., това е времето през което го наблюдавах. Лекуваше се по много оригинален метод. Завие се през глава, лежи 2-3 дена и става напълно здрав, през това време нито яде нито нищо. Почина на близо 90 г. Помислете върху това сведение.
    Този пост е редактиран от 212x; 18.02.2016 в 04:10.

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •