Никаква разлика. Нормални майки с правилни размери и съотношения. Мушкат главите в килийките. Може би се движат малко по бързо из питите.
Питам те защото имах проблем миналата година с една майка ,която отказа да снася, но не стана и търтовка ! Поведението :Те полират, тя се дупи и няколкократно подаване на открито пило от другите с-ва ,та до отзоваване ! По- скоро поведението на семейството ,като цяло (събиране на прашец ,активност, агресивно поведение ) ми беше интересно !
В поведението на семействата не забелязах нищо необичайно. Може би малко повече агресия, но може да е субективно.
В килийките по колко яйца има снесено?
Имаш предвид в една килийка да има да има повече от едно яйце ли? Опасявам се, че без да търся това, няма как да ми хрумне да гледам за тази аномалия. Утре ще отида да гледам по-обстойно. Но бих искал да ме посъветвате и за другия ми въпрос - ако сложа рамка с пило от друг кошер, при наличието вече на търтеи ще се оплодили ли майка?
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))