Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна
Резултати от 1 до 10 от общо 363

Преглед на хибрид режима

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Трудно ще ми изпиете ракията. В момента полагам големи усилия, но тя няма край .....

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от Mateev Виж публикацията
    Трудно ще ми изпиете ракията. В момента полагам големи усилия, но тя няма край .....
    Някои имат голяма дарба за това. Това е лесно доказуемо. Само им дай възможност и ще се убедиш. Дори ще се чудиш.

Потребител
    Регистриран
    25.08.2011
    Валери Йорданов щеше да изнася лекция.Дали я изнесе и ако да записана ли е ?

Наблюдател
    Регистриран
    03.01.2016
    изнесе, имаше камера, която записваше. Предполагам, че ще го качат в youtube.

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Хахахах...свикай извънредно събрание на КБП и само гледай
    За по-креативни идеи-трябва ракия, а ти ги държиш трезвени. Я виж тука като вкарат 200-300 грама и как им идва музата . Само да има кой да чисти след тях
    Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Автор
    Регистриран
    08.03.2015
    Искам да ви кажа какво аз мисля, а то е че обединение няма да има. Каквото и да правите вие Матеев и която и друга организация колкото и да го мислите и да се борите това да стане, колкото и да развивате КБП в добра насока и все по-добра насока пак няма да стане защото искате да промените статуквото на хората, а те неискат. Това ще стане когато тази държава и ние хората в нея решим, че искаме да се променим като общество говора за всичко, ако случайно българина реши един ден да бъде буден и деен гражданин на тази държава и реши да си промени мисленето, реши да промени статуквото то тогава не само пчеларството ще се оправи и обедени и тръгне в по-добра посока на развитие, а цялата държава ще тръгне към по-добро. Всички виждат какъв би трябвало да бъде пътя по който да се тръгне всичко да се промени и да започне да се оправят нещата, но хората ние българите неискаме все още да тръгнем по него, докога един господ знае. Такаче колкото и ресурс да хвърляте дори и всички да знаят, че това е най-доброто за бранша докато не решим, че е дошло времето да се промени статуквото в тази държава то нищо няма да тръгне нагоре, а ще си тънем ли тънем в кълта само дето такива хора като вас се хабят напразно опитвайки да покажат на стадото правилният път. Захванали сте се с нещо правилно, но в неподходящиат момент за българското самосъзнание незнам дали е имало подходящ момент затова в близките 20 години.

Почетен Автор
    Регистриран
    27.04.2013
    Пчеларски район
    Варна
    Кой каза ракия?

VIP Автор
    Регистриран
    26.09.2010
    Пчеларски район
    Раковски
    Цитат Първоначално публикувано от iliew Виж публикацията
    Кой каза ракия?
    Гледа да си пробута ябълковата ракия.....Да беше направил ябълково вино щеше да ме спечели.......

Администратор
    Регистриран
    09.02.2013
    Пчеларски район
    Габрово и Ловеч
    Ябълковото вино стана на ябълков оцет, а той се оказа, че е по-ценен и по-полезен от самото вино.

Ябълковата ракия е с мед и има неповторим вкус и аромат. Има и чиста сливова ракия. И двете са на по 56 градуса ...... Свикнах им и сега всички други концентрати ми се струват, че са гола вода.

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата

Ябълковата ракия е с мед и има неповторим вкус и аромат. Има и чиста сливова ракия. И двете са на по 56 градуса ......
    Чета тези редове и си представям как стоиш пред една запалена камина с буйно горящ огън. Огъня хвърля искри, а ти хвърляш шепа след шепа барут в огъня.

Страница 1 от 2 12 ПоследнаПоследна

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 4 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 4 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •