Ало-ВАСИЛЕВСА да си ходиш по другите теми,че и тази ще опетни.Като ти се пикае ,се ходи до нужното за това място,а не където свариш.
Ало-ВАСИЛЕВСА да си ходиш по другите теми,че и тази ще опетни.Като ти се пикае ,се ходи до нужното за това място,а не където свариш.
Знам доста неща,но и доста ПОВЕЧЕ искам да науча!!!
Много хубав дъждец пада! Не става за плаж. Но, като се постопли тия дни ще има прашец. Така че работата е опечена!
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Ами, направи им ротация!
Точно така! Намери му работа, че много се е отпуснал, никакво Пампорово, да отива на Паничарево.
Ще му дам един чист въздух...то и на пчелина е чист бреСлед 10-тия корпус, дробовете направо се отпушват
Ако неговите му идват леки, да заповяда на ДБ12.
С такива приятели...да ти е здрав гърба!![]()
Всичко, което е далече от морето, е провинция.
Ърнест Хемингуей
Днес е един чудесен ден! Слънце в жестоката българска действителност. Утре, ако е рекъл Господ смятам да погледна какво е положението вътре в кошерите. Че досега беше студено, а следващите три дни може да стане 19- 20 градуса. Ще видим. А днес съм се отдал на почивка. Току що, се върнах от разходка по брега на морето- приказка. Чайки, вълни даже и една руска лейди срещнахме със сина ми! Бягахме, хвърляхме камъни и направихме фитнеса. Сега се чудя, ракия ли да почерпя жената или вино? Наздраве, весели празници!
Днес им сложих по половин кг. Апитом с прашец на тези, които си бяха изпапкали Апифондата. Исках да им сложа е малко винце все пак е трифон зарезан ама гледам носят прашец и ще вземат да се напият да НЕ могат си намерят къщата и да се загубят из полето
Наздраве.
Аз пък от утре ги почвам със шара. Положението днес не ми хареса, ситуацията се изменя с дни.
Винаги може по-добре.
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))