Вие , двамата работите по -добре от 112 .
Винаги сте на разположение .
Браво .
Здравейте,
Императоре мой, съгласен съм с това което си преписал отнякъде!
Кошерите ми са ДБ 10, 9, 12р. във Врачанско. Зимата не е плюс 25 градуса! Никога до сега не съм стеснявал, или преподреждал плодника! Третирам пролет и есен, с различни препарати. Не съм ползвал до сега ОК и Тимол. Нямам загуби!
Бих те помолил, ако имаш възможност, и време, и ако прецениш..........Напиши с думи "прости" разбираемо за нас по-некомпетентните, с каква система кошери работиш и от колко време. Технологията ти, и постигнатите резултати.
Предварително БЛАГОДАРЯ за положеното усилие, и отделеното време.
Поздрави, Г. Георгиев
"При ползването на рамковата технология в многокорпусните кошери и кошерите Дадан-Блат контролът над семейството е много сложен"
15 тина години в Дадан -Блат се отглеждаха сами кажи речи 7-8 кошера без стеснение и подреждане на гнездото даже на единия кошер плодника не бе отварян 3-4 години.И бяха най щастливите пчели на земята даваха 20-40кг.мед на стационарен пчелин и така докато не реших да започна да ставам пчелар и да им се мешам в работата и сега милите тегло теглят.
Е, попи- хубаво! Ама сега да го чакаме да се изпоти, та да пусне- тъй ли?
В живота няма по- голям смисъл, от това- да се бориш всеки ден. Арсен.
Семейството с твоята майка загина .
Тази зима , имам едно семейство минус .
Повече няма да се доверя .
В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))