Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 225

Преглед на хибрид режима

VIP Автор
    Регистриран
    24.10.2014
    Пчеларски район
    Страната на чудесата
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Дядо ми имаше навремето 8 ДБ, та съм му помагал и съм му ял попарата на ДБ, тъй че моля моля. При студена зима кълбото се движи само нагоре, в страни и да има мед не може да го стигне и мре. В нашия район миналата година зимата помете сумати кошери имаше страхотен мор. Готвя втори а след това и трети ЯК.
    тъй като условията на Дб са "най-добри" та се налага гнездото да се стеснява пренарежда, да се стеснява входа, да се слагат мишепредпазители, да се слагат питки върху рамките ,студения въздух облива кълбото от всички страни, губи температура през покривните дъски.
    казах ли нещо невярно?
    Аз съм с ДБ и с никакви няма да ги сменя. Такива неща които говориш не съм виждал, а аз не съм от вчера и кошерите ми са малко повече от твоя китаец. Оплодните ми сандъчета са по - големи от него. Да не казвам, че в лежаците можеш да спиш. Василевсе, говориш с реципрочния си край спрямо главата.

VIP Автор
    Регистриран
    06.04.2011
    Вие , двамата работите по -добре от 112 .
    Винаги сте на разположение .
    Браво .

Почетен Автор
    Регистриран
    04.09.2012
    Пчеларски район
    Община Враца
    Здравейте,

Императоре мой, съгласен съм с това което си преписал отнякъде!
    Кошерите ми са ДБ 10, 9, 12р. във Врачанско. Зимата не е плюс 25 градуса! Никога до сега не съм стеснявал, или преподреждал плодника! Третирам пролет и есен, с различни препарати. Не съм ползвал до сега ОК и Тимол. Нямам загуби!

Бих те помолил, ако имаш възможност, и време, и ако прецениш..........Напиши с думи "прости" разбираемо за нас по-некомпетентните, с каква система кошери работиш и от колко време. Технологията ти, и постигнатите резултати.
    Предварително БЛАГОДАРЯ за положеното усилие, и отделеното време.

Поздрави, Г. Георгиев

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •