Добре дошли в Българският форум за пчелари.
Резултати от 1 до 10 от общо 225

Преглед на хибрид режима

Забранен
    Регистриран
    21.06.2015
    Пчеларски район
    Златоград
    Цитат Първоначално публикувано от m_pchelari Виж публикацията
    Стига бе за каква зима ми говориш през тази а още повече миналата година. Тази есен едвам намерих промеждутък от 15-20 дена без пило да третирам за акар. А за местене на кошери да не говорим.
    Пчелите ги е помело нещо друго, но не и зимата.
    Ти недей лежа на тази кълка, че всички зими ще са като тази или предходната. Има зими и зими не всички са еднакви.

VIP Автор
    Регистриран
    27.03.2015
    Пчеларски район
    Криводол и Враца
    В Индия има празник когато се събират всички просветени . На този празник се събират учениците на гурутата и започват да спорят чий учител е по велик един казва моя ходи по вода друг моя яде огън и т.н. тоест всеки учи при най великия гуру просто той не може да е ученик на учител номер 2 а ученика на Лао Дзъ седи и мълчи после казва а пък моя когато му се яде-яде, когато му се сере сере тоест той е тотално в момента.Вчера писах че съм в 1 клас днес цитирам Сократ-Аз знам че нищо не знам .Но мисля че всеки с кой вид кошер пчеларства е най велик кошер.

VIP Автор
    Регистриран
    06.03.2014
    Пчеларски район
    Приморско
    Цитат Първоначално публикувано от vasilevsa Виж публикацията
    Ти недей лежа на тази кълка, че всички зими ще са като тази или предходната. Има зими и зими не всички са еднакви.
    Човече ще ме умориш, запали колата и ела до Бургас да те закарам да видиш ДБ без да е стеснен,без питки и е зазимен на МАНОВ мед, има само суха захар в хранилката. Можеш да разглеждаш от 150 бр .

Модератор
    Регистриран
    20.08.2014
    Пчеларски район
    Североизточен
    Цитат Първоначално публикувано от tarty Виж публикацията
    Човече ще ме умориш, запали колата и ела до Бургас да те закарам да видиш ДБ без да е стеснен,без питки и е зазимен на МАНОВ мед, има само суха захар в хранилката. Можеш да разглеждаш от 150 бр .
    Тихо бе! Чети и попивай!
    Сипи си една ракия!

Всичко, което е далече от морето, е провинция.
    Ърнест Хемингуей

Информация за темата

Потребители разглеждащи тази тема

В момента има 1 потребител (и), разглеждащ (и) тази тема. (0 потребител (и) и 1 гост (и))

Разрешения за писане

• Вие не може да да публикувате нови теми
  • Вие не може да публикувате мнения
  • Вие не може да публикувате прикачени файлове
  • Вие не може да редактирате вашите мнения
  •